Cum să găsești un telefon pierdut? Localizare pe mobil

13.2.2023 13:09  | 
Bogdan Popescu

Categorii: Telefon mobil

Găsirea unui telefon pierdut sau furat este un coșmar pentru aproape toată lumea, dar, din fericire, există mai multe moduri diferite de a găsi un telefon. Găsiți-vă mobilul conform articolului nostru în care vă împărtășim sfaturi utile despre cum să găsiți un dispozitiv cunoscut sub numele de mobil.

Cum să găsiți locația telefonului gratuit?

Cheia pentru a găsi telefonul furat este să cunoașteți locația acestuia. Cum să găsiți locația telefonului? Puteți găsi locația telefonului, de exemplu, folosind un link trimis printr-o aplicație de chat - aceasta este modalitatea perfectă de a afla locația telefonului prin WhatsApp. Cu toate acestea, funcționează doar când hoțul dă clic pe el. Deci, aceasta este în primul rând o modalitate de a găsi un telefon furat, nu o modalitate de a localiza un telefon pierdut.

O altă modalitate de a găsi locația unui telefon mobil este să îl localizați folosind una dintre aplicațiile gratuite. De exemplu, dacă utilizați aplicația Trackpartner, nu va trebui niciodată să vă puneți întrebarea: Cum găsesc locația telefonului meu mobil? Această aplicație este o modalitate ușoară și rapidă de a găsi un telefon. Trebuie remarcat, însă, că telefonul trebuie să fie pornit și să aibă o cartelă SIM, deoarece Trackpartner folosește GPS pentru localizare.

Cum să găsiți un dispozitiv Google?

Cum să găsiți un telefon Android, adică un telefon mobil echipat cu un sistem de operare de la Google? Cel mai simplu mod de a vă găsi telefonul Google este să utilizați funcția încorporată Găsește-mi dispozitivul. Dar trebuie activat în prealabil - din fericire, în multe cazuri este activat automat după achiziționarea telefonului. Găsiți dispozitivul meu Google, apoi trebuie descărcat și pe computerul dvs.

Google Găsește-mi dispozitivul funcționează pe un principiu simplu - trebuie doar să te conectezi cu contul tău Google și apoi să selectezi dispozitivul pe care vrei să-l găsești. Dacă telefonul este pornit, astfel vei reuși să găsești dispozitivul Google. Dacă nu, măcar vei afla ultima lui locație. Există și alte metode (vezi mai jos) pentru a găsi un telefon Google dezactivat.


Cum să găsiți un telefon gratuit?

Când căutați un telefon pierdut, cu siguranță nu doriți să cheltuiți bani pe el. Alegerea ideală într-un astfel de caz ar putea fi aplikace Najdi mi mobil , care vă va permite să găsiți gratuit locația mobilului dvs. Folosește locația cartelei SIM pentru a determina locația mobilului - deci este o modalitate de a găsi telefonul prin SIM.

Alte modalități de a găsi dispozitive mobile gratuit sunt aplicațiile integrate menționate, care sunt echipate cu smartphone-uri ale tuturor producătorilor în prezent. Pe dispozitivul dvs. mobil, căutați-le sub numele Najdi mobil, Najdi telefon sau sub echivalentul în engleză Find My Phone.

Găsește-mi telefonul / Găsește-mi dispozitivul

O astfel de aplicație încorporată în telefon vă va permite să găsiți telefonul Samsung care a fost furat în câteva secunde, iar utilizarea sa este, de asemenea, cea mai fiabilă metodă de a găsi un Samsung pierdut sau de a găsi un telefon Xiaomi pierdut. În special, puteți utiliza serviciile acestor aplicații pentru a vă găsi telefonul:

  • Găsiți dispozitivul meu Xiaomi
  • Găsiți dispozitivul meu Samsung
  • Găsiți dispozitivul meu Huawei
  • Găsiți dispozitivul meu Android
  • Găsiți iPhone-ul meu

Dezavantajul acestei soluții este că trebuie să aveți un alt dispozitiv la îndemână, pe care să puteți rula și acest program de localizare.

Cum să găsiți un telefon oprit?

Trebuie să te fi întrebat cum să găsești un telefon mobil atunci când este descărcat sau cum să găsești un telefon mobil pierdut, care este oprit? Într-un astfel de caz, din păcate, sarcina de a găsi un telefon mobil devine o nucă greu de spart, deoarece nu există nicio modalitate de a găsi un telefon mobil mort care a fost furat. Singura modalitate semnificativă de a găsi un telefon mobil oprit furat este să ocoliți bazarurile și casele de amanet din apropierea locului furtului. Toate celelalte eforturi au practic zero șanse de succes și tot ce trebuie să faceți este să așteptați ca telefonul mobil să fie pornit.

Situația este puțin mai roz dacă sunteți interesat de cum să găsiți un telefon mobil pierdut care s-a oprit după ce a fost pierdut. Modul de a găsi telefonul atunci când este oprit este de a afla ultima sa locație (vezi mai sus). Acest lucru vă va spune unde a fost înainte de a fi descărcat și există șanse mari să fie încă acolo. Pe lângă faptul că este o modalitate de a găsi un telefon mort, este și o modalitate de a găsi un telefon fără cartelă SIM.

Cum să găsiți un telefon după număr?

O altă modalitate de a găsi un telefon mobil este să localizați telefonul după număr. Cum să găsesc locația după numărul de telefon? Legislația cehă nu oferă multe opțiuni, întrucât doar operatorul are dreptul de a afla locația pe baza numărului de telefon, dacă are permisiunea poliției în acest sens. Acesta este și răspunsul la modul în care poliția găsește telefonul. Poliția este ghidată și de numărul IMEI al telefonului în timpul căutării.

De asemenea, puteți încerca să contactați operatorul cu o solicitare de a-mi găsi telefonul după număr, dar de obicei veți găsi doar SIM-ul - dar hoții îl aruncă de obicei mai întâi. O posibilitate, dacă lăsăm deoparte site-urile false de pe Internet care oferă contra bani posibilitatea de a căuta un telefon mobil după numărul de telefon, dar există una. Datorită serviciului său Kde ez, T-Mobile vă permite să căutați un telefon după număr. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acesta este un serviciu plătit.

Cum să găsiți un telefon prin Google?

Am descris mai sus cum să găsiți un Android pierdutd, acum haideți să facem o pauză despre cum să găsiți un telefon mobil prin Google. Puteți începe căutarea Google pentru telefonul dvs., de exemplu, uitându-vă la pagina Găsiți telefonul dvs. Google, unde veți vedeți o listă cu toate dispozitivele asociate cu contul dvs. Google. Aici, după ce selectați un dispozitiv, aveți opțiunea de a găsi un telefon Android sau iOS și de a-l bloca de la distanță sau de a șterge toate datele de pe acesta.

O funcție de bun venit pentru a vă ajuta să vă găsiți telefonul prin Google este trimiterea unui mesaj către mobilul pierdut cu numărul de telefon înlocuitor. Acest lucru vă va salva în cazul în care mobilul este descoperit de un responsabil de căutare. La fel, datorită serviciului Google Find Phone, aveți posibilitatea de a avea sunetul redat chiar și pe un telefon cu tonul de apel dezactivat. Datorită acestui fapt, este posibil să găsești un telefon pierdut undeva în casa ta.

În plus, puteți încerca să introduceți expresia găsiți telefon după număr sau IMEI în Google, nu există limite pentru creativitatea căutării.

Urmărirea telefonului

Pe lângă detectarea unică a locației telefonului, unele aplicații permit și monitorizarea pe termen lung a locației telefonului. Cum să urmăresc un telefon mobil? Puteți folosi aplicația Snoopza pentru aceasta, de exemplu, care vă permite să monitorizați gratuit și non-stop toate dispozitivele adăugate la aceasta. De ce este aceasta o modalitate excelentă de a găsi un telefon pierdut sau de a găsi un telefon furat?

Răspunsul este mai mult decât simplu, pentru că hoții nu se așteaptă ca în mobil să existe alt program de monitorizare a telefonului decât aplicația integrată Find My Phone. În mod alternativ, nu îl pot identifica după nume. Deci, dacă instalați o aplicație similară pe telefon înainte de timp și o ascundeți bine undeva (de exemplu, într-un dosar secret), atunci aveți întotdeauna șanse mari să vă găsiți telefonul.

Găsește-ți telefonul după IMEI

Deși numărul IMEI nu vă va ajuta să găsiți locația unui telefon mobil Android sau cum să găsiți locația unui număr de telefon, poate juca, de asemenea, un rol cheie în căutare. Cum să găsești un telefon prin IMEI? Căutarea unui telefon prin IMEI este cea mai eficientă în cooperare cu operatorul și poliția. Dacă telefonul mobil a fost furat, operatorul poate împiedica activarea telefonului cu IMEI furat.

Poliția, pe de altă parte, a furat telefoane în baza de date tocmai conform IMEI, care este numărul unic al fiecărui dispozitiv. Datorită acestui fapt, există șansa ca telefonul să îți fie returnat atunci când hoțul este reținut. În plus, numerele IMEI sunt disponibile public, așa că dacă cineva descoperă în timpul achiziției că telefonul este furat sau căutat, îl poate preda poliției - chiar și legea îi cere să facă acest lucru.

Cum să găsiți iPhone după IMEI? De asemenea, puteți încerca să găsiți un iPhone după IMEI pe site-ul iCloud.com, unde sunt păstrate toate dispozitivele dvs. mobile de la Apple, inclusiv IMEI-ul lor.

Bogdan Popescu

Absolvent al unei universități de IT, are 7 ani de experiență în redactarea de articole tehnologice. Abordarea sa specializată și abilitatea sa remarcabilă de a explica subiecte complexe oferă cititorilor o perspectivă clară și utilă asupra lumii tehnologiei digitale.

TopStyle Pro 5.0.0.103

Crearea de site-uri web folosind CSS și XHTML.

53

Trial

MagicScore Maestro 7.895

Editor special de partituri.

43

Demo

WhatsApp

Aplicație de chat pentru mobil

40

Freeware

Kaufland Card - Aplicație 3.15.0

Card mobil Kaufland - Evenimente, Reduceri și Flyere.

39

Freeware

Audacity 3.0

Editarea și înregistrarea fișierelor audio

39

Freeware

CDRoller 10.21.90

Citirea CD-urilor deteriorate.

38

Trial

HDClone Free Edition 6.0.5

Clonarea discului.

37

Freeware

Areca Backup 7.4.6

Program de backup scris în Java.

35

GPL

35

Freeware

EF Commander Lite 9.00

Manager de fișiere.

35

Shareware

alte programe »


Programe noi

LEGO - Marvel Super Heroes 1.0

Joc de acțiune pe computer

Demo

0 kB

Bad Piggies 1.1.0

Joc pentru PC similar cu Angry Birds

Demo

0 kB

Farm Mania 2 1.60

Simulator de agricultură pentru mobil

Freeware

0 kB

Plants vs. Zombies 1.3

Joc retro de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Age of Empires 4 Steam 1.0

Strategie populară pe PC

Ad-supported

0 kB

Rollercoaster Tycoon 2 2

Simulator de parc de distracții

Demo

0 kB

Cross DJ Free 3.0.1

Mixare muzicală și editare video

Freeware

0 kB

Tic-Tac-Toe pentru mobil 1670. dcaro

Joc de logica pentru telefon

Freeware

0 kB

HitFit Pro 2.2.0

Aplicație (iPhone) pentru monitorizarea sănătății

Freeware

0 kB

Farming Simulator 22 Steam 1.0

Simulator de agricultură pentru computer

Demo

0 kB

Volume Booster 5.0

Amplifică sunetul de pe telefon

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

RDR2: Companion 1.5.0

Joc mobil pe Android

Freeware

0 kB

Empire Earth 1 1.0

Joc de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Rayman 3: Hoodlum Havoc 3

Platformer - Joc de curse pentru computer

Demo

0 kB

Freeware

0 kB

X

Aplicație mobilă (Twitter)

Freeware

0 kB

Youda Farmer 1.0

Joc Farming pentru computer

Freeware

0 kB

BetterSleep: Sleep tracker 24.4

Melodii relaxante pentru mobil

Freeware

0 kB

Citymove 3.5.1

Parcare si transport

Freeware

0 kB

alte programe noi »

Noi actualizări

Yawcam 0.8.0

Funcționarea și funcționarea camerei web

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Subtitle Edit 4.0.3

Editare, traducere de subtitrări pentru filme

Freeware

0 kB

Seamonkey 2.53.18

Browser web

Freeware

0 kB

TESCO Clubcard - Aplicarea 3.4.1

Cardul meu TESCO Clubcard pentru mobil

Freeware

0 kB

Lidl Plus 14.25.1

Aplicație mobilă pentru cumpărături inteligente și mai ieftine

Freeware

0 kB

COOP Unitate 3.8.3

Reduceri, promoții și fluturași pentru mobil

Freeware

0 kB

Spotify

Ascultă muzică online

Ad-supported

0 kB

ZwCAD Professional 2008i

Program CAD compatibil cu fișierele AutoCAD

Trial

60 MB

GeoGebra 6.0.560.0

Un program educațional și de predare pentru matematică și geometrie

Freeware

48,6 MB

Pedometru mobil 1.1.2

Aplicație de numărare a pașilor și monitorizare a caloriilor

Freeware

0 kB

Wattpad

O rețea socială pentru cititorii și scriitorii de povești

Freeware

0 kB

foodora RO 23.11.0

Comanda și livrarea alimentelor (aplicație)

Freeware

0 kB

Conturile 2.0

Completarea electronică a mandatelor poștale

Freeware

0 kB

Nokia Suite 3.8

Sincronizare PC și telefon mobil

Freeware

0 kB

Google maps

Aplicația Google Maps pentru Android

Ad-supported

0 kB

3DMark 6

Test de performanță PC - jocuri care necesită grafic

Freeware

584,8 MB

Detwinner 2.03.001

Căutați fișiere duplicate sau similare

Freeware

0 kB

FaceApp 4.5.0.9

Editați / îmbunătățiți fotografiile selfie

Ad-supported

0 kB

Google Chrome 107.0.5304.63

Browser de internet rapid

Freeware

84,6 MB

mai multe actualizări »

logo

11805 descărcări gratuite

Ultima actualizare anterioară 2 zile

Košík

Publicitate | Contacte |