5 cele mai bune aplicații pentru gestionarea finanțelor personale

4.4.2024 16:56  | 
Bogdan Popescu

Categorii: Telefon mobil

Aplicațiile de gestionare a finanțelor personale sunt un instrument util dacă aveți nevoie să obțineți o imagine de ansamblu asupra finanțelor dvs. Astfel, puteți avea la îndemână toate informațiile necesare despre economii și venituri fără nici un haos.

Ce pot face aplicațiile de management financiar?

Aplicațiile de management financiar sunt utile atunci când trebuie să creați un buget, să plătiți facturi la timp, monitorizează cheltuielile din gospodărie sau din viața personală sau verifică cheltuielile și mișcările în conturi. Cele mai multe dintre ele oferă și câteva funcții suplimentare, cum ar fi comunicarea online, înregistrarea scadențelor, urmărirea abonamentelor sau partajarea unui portofel.

Cel mai bun instrument de management financiar este cel care vă va îndeplini de fapt cerințele de gestionare a cheltuielilor și a veniturilor. Multe dintre ele sunt gratuite, dar alegerea celui mai bun poate fi o sarcină ușor dificilă.

Am pregătit pentru dvs. cele mai bune 5 aplicații pentru gestionarea finanțelor, care diferă în funcție de funcții, design și preț.

Goodbudget

Goodbudget este un administrator virtual de bani și un instrument de urmărire a cheltuielilor , care este ideal și pentru planificarea bugetului intern. Este un manager financiar personal care folosește metoda dovedită a bugetului plic - plic, în care împarte veniturile lunare în categorii specifice de cheltuieli, ajutându-te în același timp să ții evidența facturilor și a finanțelor tale.


Practic împarte fondurile în plicuri digitale marcate după scopul lor - chirie, alimente, facturi, divertisment. Datorită acesteia, urmărirea finanțelor este ușoară. Aplicația poate fi sincronizată cu sistemele Android și iPhone, poate fi folosită pe orice dispozitiv și, în același timp, vă permite să împărțiți bugetul cu partenerii. Versiunea gratuită oferă destul de multe funcții, dar nu poate conecta aplicația la conturile bancare, așa că este necesară introducerea manuală.

Spendee: manager financiar

Spendee este o aplicație cehă gratuită pentru optimizarea bugetelor și urmărirea finanțelor, care a câștigat favoarea în întreaga lume. Folosește grafice care vă oferă o imagine de ansamblu excelentă asupra cheltuielilor dvs., pe care le cheltuiți pentru alimente, locuințe, interese personale și multe altele. Vă permite să vă schimbați obiceiurile financiare, deoarece creează o imagine de ansamblu asupra veniturilor dvs. lunare și anuale, în timp ce veți găsi, de asemenea, note amuzante despre calculele financiare.

Dacă nu ați avut timp să vă marcați cheltuielile în timpul zilei, nu vă faceți griji, puteți folosi aplicația și în modul de noapte. Drept urmare, este un manager financiar practic care vă permite să creați un portofel comun și să împărțiți cheltuielile bugetare ale gospodăriei. Deși vă puteți defini și bugetul, determinați costurile și cheltuielile pentru fiecare categorie. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele Apple, cât și pentru dispozitivele Android. .

Honeydue

Aplicația Honeydue este destinată gestionării finanțelor personale cu un partener. Honeydue este conceput astfel încât dvs. și partenerul dvs. să vă puteți gestiona finanțele într-un singur loc . Este un manager ideal pentru un anumit scop - dacă doriți să sincronizați conturile bancare cu partenerul dvs., cardurile de credit, împrumuturile și investițiile. În același timp, puteți alege și cât de mult doriți să distribuiți.

De asemenea, puteți stabili limite comune pentru cheltuieli și categorii individuale, astfel încât să primiți o notificare dacă dvs. sau partenerul dvs. sunteți aproape de a le atinge. Aplicația are, de asemenea, o funcție cu care poți conversa prin chat, trimite zâmbete și comunica cu partenerul tău. Avantajul este că este o aplicație gratuită care își propune să realizeze o mai bună comunicare și transparență în ceea ce privește cheltuielile și finanțele între parteneri.

Există un cont bancar comun, care este ușor de integrat în aplicație, dar dezavantajul este că nu există nicio funcție pentru a urmări imaginea generală a finanțelor.

YNAB

Schimbați-vă relația cu banii și începeți să vă gestionați cheltuielile în mod responsabil. Aplicația YNAB este concepută pentru a permite utilizatorilor să-și planifice decizii în avans, nu doar privind tranzacțiile anterioare. Puteți crea literalmente un plan pentru fiecare euro câștigat.

Funcționează astfel încât, imediat după ce primiți salariul, să definiți cât ar trebui să cheltuiți pe categorii individuale - economii, cheltuieli, datorii și altele asemenea. Vei începe să fii mai atent cu economiile tale. Puteți conecta aplicația la conturi curente sau de economii, un card de credit sau un împrumut. Dezavantajul aplicației este prețul mare pentru taxa lunară (aprox. 14 €), în timp ce taxa anuală este mai acceptabilă. O funcție gratuită este, de asemenea, disponibilă cu o perioadă de încercare de 34 de zile.

Aplicație ideală pentru deciziile financiare viitoare, rambursarea datoriilor, urmărirea tranzacțiilor.

Wallet- urmărirea cheltuielilor

Wallet este o aplicație cehă gratuită pentru gestionarea veniturilor și cheltuielilor cu un multe funcții utile. Include și un cont premium, care vă va costa doar 15 EUR pe an, ceea ce este grozav în comparație cu alte aplicații plătite. Permite sincronizarea cu cloud-ul, oferă securitate ridicată, capacitatea de a gestiona finanțele, inclusiv mișcările conturilor, listele de cumpărături, datorii și altele asemenea, împreună cu un partener sau alt membru al familiei.

Aplicația este compatibilă nu numai cu telefoanele mobile, ci și cu tablete, ceasuri inteligente sau PC-uri atât pentru dispozitivele Apple, cât și pentru cele Android. Oferă control intuitiv, design clar și grafică. Versiunea gratuită oferă chiar și posibilitatea creării a 3 conturi - bancar, de economii sau de investiții. Widgeturile direct pe desktop sunt de asemenea practice, oferind acces rapid la cheltuieli. De asemenea, permite sincronizarea cu conturile bancare cu sprijinul majorității băncilor slovace. Dezavantajul este doar o sincronizare mai mică a conturilor.

Sfat final

Alegerea este foarte largă, de aceea ne-am hotărât pe aplicații care sunt specifice cu anumite caracteristici și funcții pentru un anumit scop. Ideal este sa-l alegi pe cel de care ai nevoie in situatia actuala. Dacă doriți să vă gestionați finanțele cu un partener, încercați cu siguranță Honeydue. Dacă doriți să vă planificați cheltuielile în avans, atunci investiți în aplicația YNAB. De asemenea, este grozav să încerci aplicații cehe care oferă funcții utile și practice și sunt, de asemenea, gratuite.

Bogdan Popescu

Absolvent al unei universități de IT, are 7 ani de experiență în redactarea de articole tehnologice. Abordarea sa specializată și abilitatea sa remarcabilă de a explica subiecte complexe oferă cititorilor o perspectivă clară și utilă asupra lumii tehnologiei digitale.

MagicScore Maestro 7.895

Editor special de partituri.

44

Demo

My Screen Recorder 4.02

Capturați activitatea de pe PC în video.

43

Trial

WhatsApp

Aplicație de chat pentru mobil

42

Freeware

Audacity 3.0

Editarea și înregistrarea fișierelor audio

38

Freeware

TopStyle Pro 5.0.0.103

Crearea de site-uri web folosind CSS și XHTML.

36

Trial

FinePrint 8.35

Un driver de imprimantă cu multe opțiuni suplimentare.

33

Shareware

33

Freeware

EF Commander Lite 9.00

Manager de fișiere.

32

Shareware

Better File Rename 5.35.0.0

Redenumirea fișierelor.

31

Demo

Aloaha PDF Saver 5.0.234

Editare PDF și salvare pe disc.

30

Shareware

alte programe »


Programe noi

Richard Burns Rally 1.0

Joc de curse pe PC

Demo

0 kB

Gramps 5.1.5

Un program pentru crearea unui arbore genealogic

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Gang Beasts 0.0.3

Joc pentru PC

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Sonic Riders 1.0

Joc de curse pe PC

Demo

0 kB

ACTIVITY Original 2.0.1

Joc de masă popular pentru mobil

Ad-supported

0 kB

Bubble Shooter: Panda Pop! 13.1.101

Un joc mobil nu numai pentru copii

Freeware

0 kB

FileViewPro 2013

Deschiderea diferitelor fișiere

Demo

0 kB

Color by Number 3.0.2

Pictează după numere (aplicație)

Freeware

0 kB

Money Well 5.0.5-MoneyWell

Câștigați jucând jocuri

Freeware

0 kB

Free Studio 6.6.41.620

Editare video, imagini, documente

Freeware

0 kB

FotoSketcher 3.90 64-bit

Un program pentru crearea de schițe

Freeware

0 kB

Warcraft 2: Tides of Darkness 1.0

Joc de acțiune pe computer

Freeware

0 kB

Profi Word 1.1

Șablon pentru Word

Freeware

0 kB

IObit Screen Recorder 1.3.0.331

Înregistrare pe ecranul computerului

Freeware

0 kB

HomeGuard Pro 8.9.3. 64 - bit

Gestionarea de la distanță și monitorizarea activităților PC-ului

Demo

0 kB

MPEG Player 3.36

Video player

Shareware

0 kB

USB Dumper 1.0

Copiere automată USB

Freeware

0 kB

Cakewalk 2022.11 Uptade 1

Producție muzicală

Freeware

0 kB

alte programe noi »

Noi actualizări

Yawcam 0.8.0

Funcționarea și funcționarea camerei web

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Subtitle Edit 4.0.3

Editare, traducere de subtitrări pentru filme

Freeware

0 kB

Seamonkey 2.53.18

Browser web

Freeware

0 kB

TESCO Clubcard - Aplicarea 3.4.1

Cardul meu TESCO Clubcard pentru mobil

Freeware

0 kB

Lidl Plus 14.25.1

Aplicație mobilă pentru cumpărături inteligente și mai ieftine

Freeware

0 kB

COOP Unitate 3.8.3

Reduceri, promoții și fluturași pentru mobil

Freeware

0 kB

Spotify

Ascultă muzică online

Ad-supported

0 kB

ZwCAD Professional 2008i

Program CAD compatibil cu fișierele AutoCAD

Trial

60 MB

GeoGebra 6.0.560.0

Un program educațional și de predare pentru matematică și geometrie

Freeware

48,6 MB

Pedometru mobil 1.1.2

Aplicație de numărare a pașilor și monitorizare a caloriilor

Freeware

0 kB

Wattpad

O rețea socială pentru cititorii și scriitorii de povești

Freeware

0 kB

foodora RO 23.11.0

Comanda și livrarea alimentelor (aplicație)

Freeware

0 kB

Conturile 2.0

Completarea electronică a mandatelor poștale

Freeware

0 kB

Nokia Suite 3.8

Sincronizare PC și telefon mobil

Freeware

0 kB

Google maps

Aplicația Google Maps pentru Android

Ad-supported

0 kB

3DMark 6

Test de performanță PC - jocuri care necesită grafic

Freeware

584,8 MB

Detwinner 2.03.001

Căutați fișiere duplicate sau similare

Freeware

0 kB

FaceApp 4.5.0.9

Editați / îmbunătățiți fotografiile selfie

Ad-supported

0 kB

Google Chrome 107.0.5304.63

Browser de internet rapid

Freeware

84,6 MB

mai multe actualizări »

logo

11843 descărcări gratuite

Ultima actualizare anterioară 7 ore

Košík

Publicitate | Contacte |