5 cele mai bune aplicații gratuite de urmărire a telefonului

8.2.2023 9:04  | 
Bogdan Popescu

Categorii: Telefon mobil

O aplicație adaptată pentru urmărirea telefonului, vă permite să urmăriți locația dispozitivului mobil al partenerului sau al copiilor. Îl poți folosi pentru a afla istoricul apelurilor, căutărilor pe internet, mesajelor de pe rețelele sociale, a vizualiza locația dispozitivului și așa mai departe.

Puteți folosi aplicația de urmărire a telefonului în situații de criză pentru a recupera un telefon mobil pierdut sau furat, dar și pentru a vă monitoriza copiii pentru a-i proteja de conținutul neadecvat și de potențialele capcane de pe internet.

În acest articol, vom analiza cele mai bune aplicații gratuite de urmărire a telefonului. Majoritatea sunt plătite după perioada de probă. Perioada de încercare gratuită vă permite să testați aplicația și să decideți dacă o cumpărați.

Este moral corect să monitorizați telefonul partenerului sau al copiilor?

Există situații în care monitorizarea telefonului unui partener este autorizată. Dacă vă aflați într-o situație de criză în care trebuie să aflați locația telefonului dvs. din motive de securitate sau dacă vă pierdeți dispozitivul. Alternativ, trebuie să verificați copilul pe lângă partener pentru a-l menține în siguranță și pentru a-l proteja de posibile capcane de pe internet și rețelele sociale.

Pe de altă parte, există și situații în care urmărirea reprezintă o încălcare a confidențialității partenerului sau copiilor dvs. Din acest motiv, este important să știm când supravegherea este prea mare și devine nepermisă din punct de vedere moral. Poate te afli într-o situație în care ești consumat de gelozie și te întrebi dacă partenerul tău îți este infidel? Înainte de a pune în pericol încrederea reciprocă, încearcă să parcurgi toate motivele adecvate și gândește-te la respectarea spațiului personal al partenerului tău.


1. uMOBIX

Aplicația ideală pentru monitorizarea a tot ceea ce se întâmplă pe smartphone-urile copiilor tăi. Este capabil să monitorizeze toate activitățile în timp real. Acceptă dispozitive Android și iOS, în timp ce poate monitoriza peste 30 de platforme de social media.

Împreună cu apelurile primite și efectuate, monitorizează durata și informațiile despre apelant, vă permite să urmăriți mesajele și SMS-urile șterse. Oferă informații în timp real despre locația dispozitivului mobil, depășind multe alte aplicații. Îl poți folosi pentru a monitoriza ce conținut vizionează copilul tău și pentru a interveni dacă este necesar.

Conține un număr mare de funcții dorite, rămânând în același timp în fruntea listei pentru mulți utilizatori. Aplicația se remarcă prin urmărirea cu precizie a activităților digitale, verificarea mesajelor, apelurilor telefonice, istoricului browserului, jurnalului de apeluri și istoricului locațiilor.

Dacă vă decideți pentru această aplicație în special, puteți încerca versiunea de probă în timpul căreia aplicația este gratuită și, dacă sunteți mulțumit, puteți achiziționa aplicația. Versiunea de încercare deblochează toate funcțiile disponibile în planul complet.

Avantaje:

 • activitatea aplicației în timp real
 • probă gratuită a programului
 • aplicația va rămâne ascunsă
 • Dezavantaje:

 • unele funcții sunt exclusive pentru iOS

  • Încercați uMOBIX - aici.

  2. mSPY

  mSpy vă permite să monitorizați mai multe dispozitive simultan. Este o aplicație grozavă pentru a monitoriza telefonul partenerului și, de asemenea, ca control parental pentru copii. Este compatibil cu iOS și majoritatea telefoanelor Android. Conține multe funcții avansate care sunt mai avansate decât alte aplicații cu un accent similar pe piață. Aceasta include funcționalitatea de blocare a site-urilor web, precum și accesul criptat la date.

  Aplicația de urmărire a telefonului vă permite să monitorizați rețelele sociale, să recuperați mesajele șterse, să înregistrați ecranul, să blocați site-uri web, aplicații și contacte. Aplicația mSpy vă oferă acces la date și activități de pe orice telefon. Vă permite să urmăriți toate apelurile și mesajele primite și ieșite, să monitorizați activitatea browserului și să obțineți locația curentă a telefonului. Printre altele, vă permite să urmăriți în secret telefonul care rămâne nedetectat pe dispozitivul țintă.

  Pro:

 • multe funcții avansate pe care nu le veți găsi în alte aplicații
 • Configurare și instalare ușoară
 • actualizat la fiecare 5 minute
 • modul ascuns discret
 • monitorizarea simultană a mai multor dispozitive
 • Dezavantaje:

 • nu este posibilă monitorizarea evenimentelor curente pe dispozitiv

  • Încercați mSPY - aici.

  3. HOVERWATCH

  Aplicația este un instrument de urmărire a telefonului ascuns care rămâne invizibil. Permite urmărirea mobilă online, afișând toate informațiile primite și trimise de utilizatorul dispozitivului. Hoverwatch stochează informații despre toate site-urile web vizitate de utilizatorul dispozitivului vizat. Oferă o versiune gratuită de trei zile când puteți încerca serviciile sale.

  Folosind Hoverwatch, monitorizați apelurile și mesajele, rețelele sociale, locația dispozitivului, istoricul browserului web și multe alte servicii. Dispune de funcții excelente de localizare geografică, aplicația putând urmări până la 5 dispozitive simultan.

  Pro:

 • funcții excelente de localizare geografică
 • este invizibil pentru utilizatorii de Android
 • vă permite să urmăriți telefonul chiar și atunci când schimbați SIM-ul
 • Dezavantaje:

 • software-ul nu este compatibil cu iPhone și iPad

  • Încercați HOVERWATCH - aici.

  4. LETMESPY

  O aplicație de urmărire a telefonului care este una dintre opțiunile accesibile după expirarea versiunii de încercare. Este cel mai bun pentru spionarea telefoanelor Android. Software-ul include o versiune de probă pe care o puteți folosi pentru a vă testa gratuit dispozitivul.

  Vă permite să monitorizați activitatea mobilă, să vizualizați imagini, videoclipuri și toate fără ca utilizatorul dispozitivului să știe. Puteți afla cu ușurință ce fac copiii dvs., de exemplu, pe rețelele sociale.

  Aplicația este discretă, funcționează silențios în fundal fără știrea proprietarului telefonului mobil. Poate face tot ce vă așteptați de la o aplicație de acest tip. Permite urmărirea mobilului copiilor, urmărirea locației. Este un spion complet care permite monitorizarea copiilor prin intermediul telefonului mobil.

  Pro:

 • probă gratuită
 • urmărirea locației în timp real
 • Dezavantaje:

 • disponibil numai pentru Android

  • Încercați LETMESPY - aici.

  5. GOOGLE MAPS

  Probabil nu știați, dar Google Maps poate fi folosit pentru a găsi locația altor dispozitive. Vă permite să urmăriți locația copilului sau partenerului dvs., totul printr-o aplicație care este complet gratuită. Cu partajarea locației, puteți accesa cu ușurință locația dispozitivului țintă, în timp ce precizia de urmărire a locației este mare. Sistemul poate fi utilizat pentru dispozitivele Android și iOS, complet gratuit.

  Avantaje:

 • aplicație complet gratuită
 • detecție precisă a locației
 • Dezavantaje:

 • permite numai urmărirea locației

  • Descărcare GOOGLE MAPS pentru Android - aici.
   Descărcare GOOGLE MAPS pentru iPhone - aici.

  Bonus: 6. PHONE TRACKER

  Ultima opțiune pe care am decis să o includem în lista noastră este aplicația Phone Tracker. Vă permite să urmăriți locația iPhone-ului partenerului sau al copilului. Phone Tracker folosește GPS pentru a urmări locația telefonului mobil. Această aplicație este extrem de populară pentru capacitatea sa de a urmări locația oricărui dispozitiv mobil de marcă iPhone. Procesul de înregistrare este foarte simplu și rapid, iar aplicația poate fi descărcată gratuit pe dispozitivele iOS.

  Pro:

 • aplicație gratuită
 • Dezavantaje:

 • doar pentru proprietarii de iPhone

  • Descărcați PHONE TRACKER pentru Android - aici.
   Descărcare PHONE TRACKER pentru iPhone - aici.
  Bogdan Popescu

  Absolvent al unei universități de IT, are 7 ani de experiență în redactarea de articole tehnologice. Abordarea sa specializată și abilitatea sa remarcabilă de a explica subiecte complexe oferă cititorilor o perspectivă clară și utilă asupra lumii tehnologiei digitale.

  TopStyle Pro 5.0.0.103

  Crearea de site-uri web folosind CSS și XHTML.

  53

  Trial

  MagicScore Maestro 7.895

  Editor special de partituri.

  43

  Demo

  WhatsApp

  Aplicație de chat pentru mobil

  40

  Freeware

  Audacity 3.0

  Editarea și înregistrarea fișierelor audio

  39

  Freeware

  Kaufland Card - Aplicație 3.15.0

  Card mobil Kaufland - Evenimente, Reduceri și Flyere.

  39

  Freeware

  CDRoller 10.21.90

  Citirea CD-urilor deteriorate.

  38

  Trial

  HDClone Free Edition 6.0.5

  Clonarea discului.

  37

  Freeware

  EF Commander Lite 9.00

  Manager de fișiere.

  35

  Shareware

  Yaoqiang BPMN Editor 4.0.46

  Editor grafic pentru diagrame de flux.

  35

  GPL

  Rising PC Doctor 6.0.5.79

  Securitatea calculatorului.

  35

  Freeware

  alte programe »


  Programe noi

  LEGO - Marvel Super Heroes 1.0

  Joc de acțiune pe computer

  Demo

  0 kB

  Bad Piggies 1.1.0

  Joc pentru PC similar cu Angry Birds

  Demo

  0 kB

  Farm Mania 2 1.60

  Simulator de agricultură pentru mobil

  Freeware

  0 kB

  Plants vs. Zombies 1.3

  Joc retro de strategie pentru PC

  Demo

  0 kB

  Age of Empires 4 Steam 1.0

  Strategie populară pe PC

  Ad-supported

  0 kB

  Rollercoaster Tycoon 2 2

  Simulator de parc de distracții

  Demo

  0 kB

  Cross DJ Free 3.0.1

  Mixare muzicală și editare video

  Freeware

  0 kB

  Tic-Tac-Toe pentru mobil 1670. dcaro

  Joc de logica pentru telefon

  Freeware

  0 kB

  HitFit Pro 2.2.0

  Aplicație (iPhone) pentru monitorizarea sănătății

  Freeware

  0 kB

  Farming Simulator 22 Steam 1.0

  Simulator de agricultură pentru computer

  Demo

  0 kB

  Volume Booster 5.0

  Amplifică sunetul de pe telefon

  Freeware

  0 kB

  Freeware

  0 kB

  RDR2: Companion 1.5.0

  Joc mobil pe Android

  Freeware

  0 kB

  Empire Earth 1 1.0

  Joc de strategie pentru PC

  Demo

  0 kB

  Rayman 3: Hoodlum Havoc 3

  Platformer - Joc de curse pentru computer

  Demo

  0 kB

  Freeware

  0 kB

  X

  Aplicație mobilă (Twitter)

  Freeware

  0 kB

  Youda Farmer 1.0

  Joc Farming pentru computer

  Freeware

  0 kB

  BetterSleep: Sleep tracker 24.4

  Melodii relaxante pentru mobil

  Freeware

  0 kB

  Citymove 3.5.1

  Parcare si transport

  Freeware

  0 kB

  alte programe noi »

  Noi actualizări

  Yawcam 0.8.0

  Funcționarea și funcționarea camerei web

  Freeware

  0 kB

  Freeware

  0 kB

  Subtitle Edit 4.0.3

  Editare, traducere de subtitrări pentru filme

  Freeware

  0 kB

  Seamonkey 2.53.18

  Browser web

  Freeware

  0 kB

  TESCO Clubcard - Aplicarea 3.4.1

  Cardul meu TESCO Clubcard pentru mobil

  Freeware

  0 kB

  Lidl Plus 14.25.1

  Aplicație mobilă pentru cumpărături inteligente și mai ieftine

  Freeware

  0 kB

  COOP Unitate 3.8.3

  Reduceri, promoții și fluturași pentru mobil

  Freeware

  0 kB

  Spotify

  Ascultă muzică online

  Ad-supported

  0 kB

  ZwCAD Professional 2008i

  Program CAD compatibil cu fișierele AutoCAD

  Trial

  60 MB

  GeoGebra 6.0.560.0

  Un program educațional și de predare pentru matematică și geometrie

  Freeware

  48,6 MB

  Pedometru mobil 1.1.2

  Aplicație de numărare a pașilor și monitorizare a caloriilor

  Freeware

  0 kB

  Wattpad

  O rețea socială pentru cititorii și scriitorii de povești

  Freeware

  0 kB

  foodora RO 23.11.0

  Comanda și livrarea alimentelor (aplicație)

  Freeware

  0 kB

  Conturile 2.0

  Completarea electronică a mandatelor poștale

  Freeware

  0 kB

  Nokia Suite 3.8

  Sincronizare PC și telefon mobil

  Freeware

  0 kB

  Google maps

  Aplicația Google Maps pentru Android

  Ad-supported

  0 kB

  3DMark 6

  Test de performanță PC - jocuri care necesită grafic

  Freeware

  584,8 MB

  Detwinner 2.03.001

  Căutați fișiere duplicate sau similare

  Freeware

  0 kB

  FaceApp 4.5.0.9

  Editați / îmbunătățiți fotografiile selfie

  Ad-supported

  0 kB

  Google Chrome 107.0.5304.63

  Browser de internet rapid

  Freeware

  84,6 MB

  mai multe actualizări »

  logo

  11805 descărcări gratuite

  Ultima actualizare anterioară 2 zile

  Košík

  Publicitate | Contacte |