Cele mai bune 7 jocuri pentru mobil pe care trebuie să le ai!

4.10.2023 9:01  | 
Bogdan Popescu

Categorii: Telefon mobil

Spre deosebire de telefoanele mobile de altădată, unde jocurile erau limitate la un număr foarte mic de aplicații disponibile, selecția de astăzi este mult mai largă. Google Play și App Store sunt pline de o mulțime de aplicații de jocuri grozave, așa că poate fi destul de dificil să decideți ce joc merită descărcat.

Vino cu noi pentru a vedea cele mai bune 7 jocuri mobile din industrie, jucate de milioane de jucători ocazionali în fiecare zi. Cu siguranță nu ar trebui să lipsească de pe smartphone-ul tău, fie ca o distragere a atenției, fie pentru distracție reală.

Cele mai populare și mai descărcate jocuri actuale pentru 2023 sunt următoarele.

Realitate: jocurile mobile sunt concepute pentru dispozitive mobile, inclusiv smartphone-uri și tablete. Sunt un mare succes în industria jocurilor din punct de vedere practic, deoarece aproape toată lumea deține deja un smartphone, astfel încât fiecare jucător experimentat și începător le poate accesa cu ușurință. Nu în ultimul rând, se datorează și faptului că cumpărarea unui smartphone este mai puțin costisitoare decât a unui computer de gaming.

1. Roblox

Roblox este unul dintre cele mai descărcate jocuri de pe mobil, care au devin jucători populari adolescenți și adulți. Excelează în a permite utilizatorilor să-și creeze propriile lumi virtuale folosind blocuri de construcție și limbaje de scripting. Datorită acestuia, vei descoperi un univers virtual perfect care îți permite să creezi și să împărtășești experiențe cu prietenii și să fii orice îți poți imagina.


Roblox are o comunitate mare și activă de jucători care, pe lângă faptul că joacă, pot crea și personaliza jocul pentru ei înșiși. Fiecare jucător va fi mulțumit de posibilitatea de a-și crea propriul avatar, de a discuta cu alți jucători, precum și de faptul că jocul este disponibil atât pe dispozitivele mobile Android, cât și pe iOS.

2. Coin Master

Coin Master este un joc mobil popular, care se numără printre tendințele din mai multe țări din întreaga lume. Combină elemente de joc sloturi și construirea unui sat. Câștigi monede rotind mașina virtuală și apoi începi să-ți construiești satul. Sunt posibile și atacuri asupra satului altor jucători, precum și diverse schimburi cu prietenii sau crearea unui club Coin Master. În prezent, jocul Coin Master aparține unuia dintre cele mai bune jocuri mobile, în timp ce a fost deja descărcat de milioane de utilizatori. Este disponibil pentru dispozitivele mobile iOs și Android.

3. Fishdom

Unul dintre cele mai bune jocuri mobile este Fishdom. Este un joc de puzzle în care jucătorii au sarcina de a crea și întreține un acvariu virtual. Pentru a face față și a învăța să funcționeze în lumea subacvatică, ei trebuie să completeze diverse puzzle-uri. Ei primesc monede și alte resurse pentru a cumpăra pești, plante și decorațiuni pentru propriul acvariu. Dacă ești fascinat de lumea subacvatică, acesta este cu siguranță un joc pe care îl vei iubi. De asemenea, puteți îndeplini diverse sarcini cu peștii, puteți juca jocuri, îi puteți hrăni pentru a-i face fericiți și mulțumiți.

În același timp, jocul este îmbogățit cu posibilitatea de a comunica cu acvariile prietenilor tăi, dar și de a concura. Îl poți descărca cu ușurință pe dispozitivul tău mobil iOS și Android.

4. Gardenscapes

Gardenscapes este unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2023 pe care îl vei iubi dacă îți place să renovezi mediul. Mai exact, în acest joc, jucătorii au sarcina de a restaura o grădină neglijată la gloria de odinioară. Pe măsură ce joci, vei trece prin diverse puzzle-uri și sarcini pentru a câștiga stele, pe care le poți folosi ulterior pentru a cumpăra articole și decorațiuni pentru grădină.

În plus, jocul se desfășoară într-un mod narativ, astfel încât jucătorii au posibilitatea de a se integra cu personajele și de a lua decizii care afectează cursul jocului. Vei debloca treptat noi zone ale grădinii și vei descoperi secrete ascunse.

Creatorii nu au uitat să adauge un aspect social al jocului, în care jucătorii se pot vizita unii pe alții. Pentru a face jocul mai interesant, jucătorii au posibilitatea de a face față diferitelor provocări pentru care primesc recompense. În general, jocul este potrivit pentru jucători de diferite categorii de vârstă. Îl puteți descărca pentru iOs și Dispozitive Android.

5. Pokemon Go

Un joc căruia ar trebui să-i dai o șansă. De la prima sa lansare, Pokémon Go a atras multă atenție și își păstrează încă popularitatea. Este un joc digital, dar nu îl poți juca ca un joc normal stând jos, este invers. Dacă vrei să-l joci, fii pregătit să fii în mișcare. Jucătorul trebuie să se plimbe pentru a găsi Pokemon lângă el și să-i prindă. Jocul este grozav prin faptul că încurajează activitatea fizică sănătoasă și, de asemenea, descoperă o mulțime de locuri noi în timp ce îl joci.

În prezent, jocul a suferit multe îmbunătățiri, iar acum poți lupta cu alți antrenori Pokémon GO online. Dacă ai fost fan pokemon în tinerețe, atunci poate fi cu siguranță o alegere interesantă pentru tine, ca să nu mai vorbim că copiilor le va plăcea. Este disponibil pentru iOs și Android.

6. Candy Crush Saga

Candy Crush Saga este unul dintre cele mai populare jocuri mobile din 2023. Este un joc puzzle care vă poate îmbunătăți gândirea și reacțiile rapide. Este o mare distragere a atenției atunci când aștepți ceva sau pe cineva. În timp ce joacă, jucătorii își antrenează mișcările inteligente și inteligente, pentru care sunt răsplătiți cu bomboane. Gândirea rapidă este încurajată, dar atenție, jocul va deveni rapid dependență. Este nevoie de o mulțime de trucuri, trucuri și strategii avansate pentru a ajunge în vârful clasamentului. Puteți descărca aplicația pe dispozitivul dvs. mobil Android și iOS.

7. Call of Duty: mobile

Ultimul joc din lista noastră cu cele mai populare jocuri este Call of Duty. Este popular datorită graficii sale grozave, jocului neted și hărților preferate de fani. Este actualizat constant și oferă astfel jucătorilor o nouă experiență de joc. Este un joc de acțiune care va atrage o gamă largă de jucători care iubesc acțiunea, împușcăturile și lupta în echipă. Pentru ca jocul să arate cât mai realist posibil, creatorii au adăugat și elemente care îi permit jucătorului să se cufunde și mai mult în acțiune - o vedere în realitate augmentată, controlul dronelor și altele asemenea.

Fiecare iubitor de jocuri de luptă va găsi ceva pe placul său. Puteți descărca aplicația pe un dispozitiv mobil Android și iOs.

Bogdan Popescu

Absolvent al unei universități de IT, are 7 ani de experiență în redactarea de articole tehnologice. Abordarea sa specializată și abilitatea sa remarcabilă de a explica subiecte complexe oferă cititorilor o perspectivă clară și utilă asupra lumii tehnologiei digitale.

TopStyle Pro 5.0.0.103

Crearea de site-uri web folosind CSS și XHTML.

53

Trial

MagicScore Maestro 7.895

Editor special de partituri.

43

Demo

WhatsApp

Aplicație de chat pentru mobil

40

Freeware

Kaufland Card - Aplicație 3.15.0

Card mobil Kaufland - Evenimente, Reduceri și Flyere.

39

Freeware

Audacity 3.0

Editarea și înregistrarea fișierelor audio

39

Freeware

CDRoller 10.21.90

Citirea CD-urilor deteriorate.

38

Trial

HDClone Free Edition 6.0.5

Clonarea discului.

37

Freeware

Areca Backup 7.4.6

Program de backup scris în Java.

35

GPL

35

Freeware

EF Commander Lite 9.00

Manager de fișiere.

35

Shareware

alte programe »


Programe noi

LEGO - Marvel Super Heroes 1.0

Joc de acțiune pe computer

Demo

0 kB

Bad Piggies 1.1.0

Joc pentru PC similar cu Angry Birds

Demo

0 kB

Farm Mania 2 1.60

Simulator de agricultură pentru mobil

Freeware

0 kB

Plants vs. Zombies 1.3

Joc retro de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Age of Empires 4 Steam 1.0

Strategie populară pe PC

Ad-supported

0 kB

Rollercoaster Tycoon 2 2

Simulator de parc de distracții

Demo

0 kB

Cross DJ Free 3.0.1

Mixare muzicală și editare video

Freeware

0 kB

Tic-Tac-Toe pentru mobil 1670. dcaro

Joc de logica pentru telefon

Freeware

0 kB

HitFit Pro 2.2.0

Aplicație (iPhone) pentru monitorizarea sănătății

Freeware

0 kB

Farming Simulator 22 Steam 1.0

Simulator de agricultură pentru computer

Demo

0 kB

Volume Booster 5.0

Amplifică sunetul de pe telefon

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

RDR2: Companion 1.5.0

Joc mobil pe Android

Freeware

0 kB

Empire Earth 1 1.0

Joc de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Rayman 3: Hoodlum Havoc 3

Platformer - Joc de curse pentru computer

Demo

0 kB

Freeware

0 kB

X

Aplicație mobilă (Twitter)

Freeware

0 kB

Youda Farmer 1.0

Joc Farming pentru computer

Freeware

0 kB

BetterSleep: Sleep tracker 24.4

Melodii relaxante pentru mobil

Freeware

0 kB

Citymove 3.5.1

Parcare si transport

Freeware

0 kB

alte programe noi »

Noi actualizări

Yawcam 0.8.0

Funcționarea și funcționarea camerei web

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Subtitle Edit 4.0.3

Editare, traducere de subtitrări pentru filme

Freeware

0 kB

Seamonkey 2.53.18

Browser web

Freeware

0 kB

TESCO Clubcard - Aplicarea 3.4.1

Cardul meu TESCO Clubcard pentru mobil

Freeware

0 kB

Lidl Plus 14.25.1

Aplicație mobilă pentru cumpărături inteligente și mai ieftine

Freeware

0 kB

COOP Unitate 3.8.3

Reduceri, promoții și fluturași pentru mobil

Freeware

0 kB

Spotify

Ascultă muzică online

Ad-supported

0 kB

ZwCAD Professional 2008i

Program CAD compatibil cu fișierele AutoCAD

Trial

60 MB

GeoGebra 6.0.560.0

Un program educațional și de predare pentru matematică și geometrie

Freeware

48,6 MB

Pedometru mobil 1.1.2

Aplicație de numărare a pașilor și monitorizare a caloriilor

Freeware

0 kB

Wattpad

O rețea socială pentru cititorii și scriitorii de povești

Freeware

0 kB

foodora RO 23.11.0

Comanda și livrarea alimentelor (aplicație)

Freeware

0 kB

Conturile 2.0

Completarea electronică a mandatelor poștale

Freeware

0 kB

Nokia Suite 3.8

Sincronizare PC și telefon mobil

Freeware

0 kB

Google maps

Aplicația Google Maps pentru Android

Ad-supported

0 kB

3DMark 6

Test de performanță PC - jocuri care necesită grafic

Freeware

584,8 MB

Detwinner 2.03.001

Căutați fișiere duplicate sau similare

Freeware

0 kB

FaceApp 4.5.0.9

Editați / îmbunătățiți fotografiile selfie

Ad-supported

0 kB

Google Chrome 107.0.5304.63

Browser de internet rapid

Freeware

84,6 MB

mai multe actualizări »

logo

11805 descărcări gratuite

Ultima actualizare anterioară 2 zile

Košík

Publicitate | Contacte |