Cele mai bune programe pentru design interior simplu

17.2.2023 5:53  | 
Bogdan Popescu

Categorii: Software

Ați admirat întotdeauna casele și apartamentele modificate care păreau că au căzut din paginile unei reviste? De ce să nu te răsfeți cu propria ta doză de inspirație? Creați spații elegante și atemporale conform propriilor idei.

Fii propriul tău designer și pregătește-ți designul interior ideal folosind aplicațiile disponibile și, în plus, este gratuit. Să aruncăm o privire la cum să creați un exemplu de design interior online.

Pentru modificări mai complicate ale casei sau remodelări complete, este necesar să planificați aspectul camerelor până la cel mai mic detaliu. Dacă intenționați să vă renovați casa sau să vă mutați într-un spațiu nou, puteți crea cu ușurință un design interior conform dorințelor dvs. folosind aplicația.

Software în scopul amenajării interioare, este creat nu numai pentru profesioniști, ci și pentru utilizatorii obișnuiți, fără experiență inițială în crearea designului interior al camerelor. Îl poți folosi pentru a crea un tur al camerelor care poate fi o doză de inspirație sau o bază reală pentru remodelare. Profesioniștii le folosesc pentru a-și prezenta designul clienților, iar tu le poți împărtăși cu împrejurimile sau cu un designer de interior cu experiență. Sistemele sunt complet funcționale, rapide și personalizabile. De obicei, de la un plan de etaj bine gândit la mobilier cu accent pe alte accesorii. Există o opțiune de personalizare a culorilor, texturilor și luminii. Programele oferă o serie de setări diferite - de la podea la amenajarea spațială a casei. Nu în ultimul rând, preferați designul interior 3D sau 2D?

De unde să începeți când alegeți programe pentru vizualizarea 3D a camerelor?

Există o serie de programe profesionale de amenajare interioară a casei care sunt ușor de utilizat, la prețuri accesibile și, în multe cazuri, gratuite, pe care le vom analiza astăzi. Ele vă vor ajuta să vă vizualizați ideile într-un spațiu definit realist. Ulterior, puteți consulta aceste idei cu un expert sau le puteți transfera imediat în realitate.


Nu este ușor să alegi un software care să se conecteze cu obiectivele tale în design interior și care să răspundă automat cerințelor tale. Prezentăm software din care îl puteți alege pe cel potrivit pentru dvs. fără a fi nevoie să vă plimbați prin multitudinea de aplicații și să pierdeți ore în încercare.

Program de design interior gratuit

1. SKETCHUP

 • (+) puteți stăpâni elementele de bază ale modelării 3D cu acesta
 • (+) abordare intuitivă
 • Versiunea de încercare (+) Pro a aplicației este gratuită timp de 30 de zile

Programul SketchUp este considerat cel mai cuprinzător software gratuit pentru proiectarea 3D a interiorului o casă sau un apartament. cu acest software, puteți aduce cu ușurință fiecare aspect al casei dvs. și o puteți transforma în artă de designer.

Programul de vizualizare 3D a spațiilor este dezvoltat de Google pentru a deveni nepretențios și distractiv pentru utilizatori. Este folosit în mod obișnuit de arhitecți, ingineri și designeri de interior. Lucrul cu acesta este relativ intuitiv, în timp ce în versiunea gratuită a programului veți învăța elementele de bază ale modelării 3D. Versiunea sa gratuită este potrivită pentru pasionații și începătorii care se gândesc la propriul design, în timp ce versiunea mai profesională intră în detaliile arhitecturii, construcțiilor, ingineriei și designului interior comercial.

SketchUp poate fi folosit în interfața web atât pe computere Windows, cât și pe computere Mac. Utilizatorii pot importa și exporta fișiere grafice și pot vizualiza modele 3D pe dispozitive mobile. Producătorii oferă posibilitatea de a utiliza SketchUp Pro într-o versiune de probă gratuită de 30 de zile.

Software-ul este considerat profesional și practic de utilizat. Interfața este intuitivă și nu prea complicată. Este preferată în special în modelarea 3D. Singurul dezavantaj este că, dacă doriți să utilizați funcții profesionale, trebuie să plătiți suplimentar pentru disponibilitatea acestora.

2. SWEET HOME 3D

 • (+) catalog larg de mobilier
 • (+) distribuirea rapidă a obiectelor în cameră
 • (+) program ideal pentru design interior

Programul online Sweet Home 3D oferă o serie de obiecte disponibile în bibliotecă pentru a vă ajuta cu o simulare detaliată a interiorului casei. Adăugați obiectele dorite în spațiu și umpleți interiorul cu un număr de obiecte disponibile. Se caracterizează printr-o variabilitate ridicată a disponibilității casei. Este posibil să mutați obiecte, uși, mobilier sau ferestre și puteți chiar aranja o formă neregulată a pereților. Puteți edita culorile și dimensiunile obiectelor.

Programul ideal pentru aranjarea rapidă a mobilierului în apartament. Aplicația oferă o selecție și plasare rapidă a mobilierului într-un plan de casă 2D cu previzualizare 3D. Schițați camera în care puneți mobilierul și vizualizați rezultatul în interfața 3D.

Lucrul pozitiv este că nu este necesară nicio experiență anterioară în software sau alte cunoștințe tehnice. Programul este relativ simplu și vei putea lucra în el într-o perioadă scurtă de timp. Când începeți să lucrați cu software-ul, puteți utiliza designul disponibil pentru a naviga mai bine prin program și pentru a vă consolida încrederea.

În setări există meste posibil să faceți un tur virtual 3D al interiorului și să creați o înregistrare video sau foto din acesta. Sistemul oferă o procedură rapidă pentru desenarea unui plan de cameră, aranjarea mobilierului și afișarea acestuia într-o interfață 3D. Programul este disponibil la crearea unui design online, precum și la descărcare.

3. PERFORMANTĂ

 • (+) desen profesional al planului de etaj
 • Program (+) potrivit și pentru profesioniști
 • (+) rezultat de calitate

Desen simplu plan de etaj folosind un program care aduce un rezultat profesional. Folosind Programul FloorPAD puteți desena un plan al spațiului și apoi adăugați mobilier conform după preferințele dumneavoastră. De asemenea, este posibil să reglați culoarea pereților și a podelei. Lucrul cu programul este ușor. Rezultatul muncii din program este un design 3D al interiorului apartamentului, pe care îl puteți partaja prietenilor prin rețelele sociale sau prin e-mail.

Programul nu este doar pentru utilizatorii mai puțin experimentați, ci este folosit și de lucrătorii din birourile imobiliare. Rezultatul este de înaltă calitate și suficient de profesional. Între timp, designul 3D al casei poate fi exportat în format PDF.

Singurul dezavantaj este că programul este adaptat doar utilizatorilor Windows. Programul FloorPad este bogat în multe funcții cu care puteți crea un design profesional. Poți să desenezi cu ușurință un plan de etaj și să alegi mobilierul ideal în funcție de preferințele tale.

4. IKEA HOME PLANNER

 • (+) Design interior Ikea
 • (+) potrivit pentru renovarea casei
 • (+) concentrat pe anumite produse de marcă

Proiectarea unui interior de casă prin software-ul Ikea este un instrument popular. Îl poți folosi pentru a personaliza aspectul camerei și pentru a-i schimba dimensiunea, precum și pentru a adăuga mobilier din catalogul Ikea. Lucrul cu planificatorul Ikea este ușor de utilizat și simplu. Sistemul este potrivit și pentru începători. Aplicația complet gratuită permite designul interior într-un mod nepretențios.

Dacă sunteți iubitor de cumpărături la acest magazin universal, cu siguranță veți iubi acest software, deoarece puteți răsfoi catalogul lor de mobilier și îl puteți introduce în vizualizarea dvs. cu doar câteva clicuri. În plus, programul afișează prețul unei anumite piese de mobilier și calculează costurile estimate pe care le vei cheltui la schimbarea interiorului. Programul este foarte bine optimizat pentru designul bucătăriei - aspectul dulapurilor de bucătărie, înălțimea corectă a unității de bucătărie sau plasarea corectă a deșeurilor.

Dezavantajul este ca sistemul este limitat doar la mobilierul din gama Ikea, ceea ce este o solutie destul de restrictiva. Dar dacă intenționați să vă echipați casa în principal cu acest mobilier, atunci vă va plăcea software-ul. În principiu, este un instrument eficient care este recomandat mai mult pentru renovarea casei sau decorarea camerei.

Concluzie

Aplicațiile selectate vă vor ajuta să vă oferiți ideile despre carcasa ideală contururi realiste și cătușe stabile de designer. Pur și simplu și de obicei cu câteva clicuri, puteți ajunge la software fără a fi nevoie să contactați un designer cu o solicitare de proiectare. Vizualizarea interiorului camerelor poate deveni cu ușurință o realitate dacă utilizați software-ul disponibil și începeți să lucrați cu oferta acestuia. În plus, programele menționate au o versiune gratuită și nu veți pierde nimic atunci când pregătiți o propunere de proiectare a apartamentului. Software-ul de design interior vă oferă o vizualizare a spațiului dvs. cu o previzualizare 3D. Cel mai mare avantaj este că îți creezi singur casa, propriul design interior complet pe placul tău și îl vezi înainte de a se concretiza.

Bogdan Popescu

Absolvent al unei universități de IT, are 7 ani de experiență în redactarea de articole tehnologice. Abordarea sa specializată și abilitatea sa remarcabilă de a explica subiecte complexe oferă cititorilor o perspectivă clară și utilă asupra lumii tehnologiei digitale.

TopStyle Pro 5.0.0.103

Crearea de site-uri web folosind CSS și XHTML.

53

Trial

MagicScore Maestro 7.895

Editor special de partituri.

43

Demo

WhatsApp

Aplicație de chat pentru mobil

40

Freeware

Kaufland Card - Aplicație 3.15.0

Card mobil Kaufland - Evenimente, Reduceri și Flyere.

39

Freeware

Audacity 3.0

Editarea și înregistrarea fișierelor audio

39

Freeware

CDRoller 10.21.90

Citirea CD-urilor deteriorate.

38

Trial

HDClone Free Edition 6.0.5

Clonarea discului.

37

Freeware

Rising PC Doctor 6.0.5.79

Securitatea calculatorului.

35

Freeware

Areca Backup 7.4.6

Program de backup scris în Java.

35

GPL

Recover My Files 5.2.1.1964

Recuperarea datelor șterse.

35

Shareware

alte programe »


Programe noi

LEGO - Marvel Super Heroes 1.0

Joc de acțiune pe computer

Demo

0 kB

Bad Piggies 1.1.0

Joc pentru PC similar cu Angry Birds

Demo

0 kB

Farm Mania 2 1.60

Simulator de agricultură pentru mobil

Freeware

0 kB

Plants vs. Zombies 1.3

Joc retro de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Age of Empires 4 Steam 1.0

Strategie populară pe PC

Ad-supported

0 kB

Rollercoaster Tycoon 2 2

Simulator de parc de distracții

Demo

0 kB

Cross DJ Free 3.0.1

Mixare muzicală și editare video

Freeware

0 kB

Tic-Tac-Toe pentru mobil 1670. dcaro

Joc de logica pentru telefon

Freeware

0 kB

HitFit Pro 2.2.0

Aplicație (iPhone) pentru monitorizarea sănătății

Freeware

0 kB

Farming Simulator 22 Steam 1.0

Simulator de agricultură pentru computer

Demo

0 kB

Volume Booster 5.0

Amplifică sunetul de pe telefon

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

RDR2: Companion 1.5.0

Joc mobil pe Android

Freeware

0 kB

Empire Earth 1 1.0

Joc de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Rayman 3: Hoodlum Havoc 3

Platformer - Joc de curse pentru computer

Demo

0 kB

Freeware

0 kB

X

Aplicație mobilă (Twitter)

Freeware

0 kB

Youda Farmer 1.0

Joc Farming pentru computer

Freeware

0 kB

BetterSleep: Sleep tracker 24.4

Melodii relaxante pentru mobil

Freeware

0 kB

Citymove 3.5.1

Parcare si transport

Freeware

0 kB

alte programe noi »

Noi actualizări

Yawcam 0.8.0

Funcționarea și funcționarea camerei web

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Subtitle Edit 4.0.3

Editare, traducere de subtitrări pentru filme

Freeware

0 kB

Seamonkey 2.53.18

Browser web

Freeware

0 kB

TESCO Clubcard - Aplicarea 3.4.1

Cardul meu TESCO Clubcard pentru mobil

Freeware

0 kB

Lidl Plus 14.25.1

Aplicație mobilă pentru cumpărături inteligente și mai ieftine

Freeware

0 kB

COOP Unitate 3.8.3

Reduceri, promoții și fluturași pentru mobil

Freeware

0 kB

Spotify

Ascultă muzică online

Ad-supported

0 kB

ZwCAD Professional 2008i

Program CAD compatibil cu fișierele AutoCAD

Trial

60 MB

GeoGebra 6.0.560.0

Un program educațional și de predare pentru matematică și geometrie

Freeware

48,6 MB

Pedometru mobil 1.1.2

Aplicație de numărare a pașilor și monitorizare a caloriilor

Freeware

0 kB

Wattpad

O rețea socială pentru cititorii și scriitorii de povești

Freeware

0 kB

foodora RO 23.11.0

Comanda și livrarea alimentelor (aplicație)

Freeware

0 kB

Conturile 2.0

Completarea electronică a mandatelor poștale

Freeware

0 kB

Nokia Suite 3.8

Sincronizare PC și telefon mobil

Freeware

0 kB

Google maps

Aplicația Google Maps pentru Android

Ad-supported

0 kB

3DMark 6

Test de performanță PC - jocuri care necesită grafic

Freeware

584,8 MB

Detwinner 2.03.001

Căutați fișiere duplicate sau similare

Freeware

0 kB

FaceApp 4.5.0.9

Editați / îmbunătățiți fotografiile selfie

Ad-supported

0 kB

Google Chrome 107.0.5304.63

Browser de internet rapid

Freeware

84,6 MB

mai multe actualizări »

logo

11805 descărcări gratuite

Ultima actualizare anterioară 2 zile

Košík

Publicitate | Contacte |