Aplicația KODI TV și tot ce trebuie să știți despre ea!?

8.2.2023 6:02  | 
Bogdan Popescu

Categorii: Software

Programul KODI este o aplicație pe care o puteți descărca pe computer, smartphone, tabletă și televizor. Vizionarea de filme, ascultarea muzicii și accesul aproape nelimitat la serviciile de streaming - exact asta vă oferă această aplicație.

Ai întâlnit vreodată termenul KODI? Oferă acces gratuit la servicii de streaming (90% din timp). Dacă căutați termeni precum KODY, CODY TV sau CODI TV, este posibil să vedeți orice, în afară de ceea ce căutați în browser. Deci, ce este exact o aplicație KODI?

CE ESTE APLICAȚIA KODI?

Magazinul Google Play oferă o gamă largă de aplicații și programe pe care le puteți descărca pe computer sau pe telefonul dvs. mobil. Deoarece este un site verificat, nu trebuie să vă faceți griji despre descărcarea unui virus în plus față de aplicație. Veți găsi aici gratuit câteva aplicații, pentru unele va trebui să plătiți în plus, dar sunteți sigur că programul descărcat va funcționa perfect pe computer. Aici puteți găsi și programul KODI, dezvoltat de fundația XBCM. Dacă sunteți în căutarea unor aplicații TV, probabil că ați dat deja peste acest program. Nu știi cum funcționează KODI? În funcție de ceea ce instalați în aplicație, puteți viziona diferite filme, posturi TV sau puteți asculta muzică.

KODI Media Center vă oferă acces la streaming media din serviciile online. Dacă nu puteți decide dacă descărcați sau nu aplicația, citiți recenziile KODI. Ele te vor ajuta să te decizi. Dacă ești îngrijorat de întrebarea „cum să folosești KODI?” sau cum să descărcați și să instalați acest program, trebuie doar să citiți mai departe sau să vă uitați la instrucțiunile KODI de pe Internet.

KODI TV

După cum am menționat deja, KODI este în primul rând o aplicație pentru televizoare. Prin această aplicație puteți viziona filme, muzică, documentare, ... în diferite canale TV. Dacă nu erați sigur și căutați dacă vizionarea TV KODI este posibilă, acum îl aveți deja.

Nu există TV KODI, dar aplicația KODI va funcționa pe televizoarele Android fără probleme. Cu toate acestea, deoarece aplicația arată filme, indiferent dacă este o activitate legală sau ilegală, nu toate televizoarele acceptă această aplicație. Ați căuta degeaba televizoarele KODI Panasonic - au un alt sistem de operare. KODI Philips sau SONY (au Android) - aici aplicația va funcționa deja.

Acest program funcționează și pe dispozitivele Apple. Puteți descărca și instala cu ușurință KODI Apple TV.

KODI SAMSUNG TV

Dețineți un televizor Samsung? Este posibil să aveți o problemă cu aplicația. Sistemul de operare mobil Tizen nu acceptă această aplicație. KODI Tizen pur și simplu nu merge împreună.

Este posibil să întâmpinați această problemă și cu alte televizoare. Dacă nu ai un SMART TV, sau al tău nu acceptă programul KODI, nu trebuie să cumperi unul nou, trebuie doar să cumperi un KODI TV Box, care îți permite să vizionezi filme KODI la televizor .

KODI HBO

Nu trebuie să vizionezi doar seriale pe Netflix. Dacă descărcați suplimentele corespunzătoare în aplicație, puteți viziona și posturi TV gratuit, pentru care ar trebui să plătiți suplimentar - de exemplu HBO. Dar este important să găsiți un depozit care conține un astfel de add-on.

Instalând suplimentul, puteți accesa HBO pe KODI. În funcție de versiunea aplicației pe care ați descărcat-o - KODI 19, KODI 18.6 (versiunea de program), veți găsi pe Internet diverse suplimente KODI. Vă rugăm să rețineți că nu toate suplimentele funcționează în fiecare versiune.

KODI STREAM CINEMA

KODI Stream Cinema RO - suplimentul este adesea căutat pe Internet. Dacă îl descărcați, veți avea acces la multe filme și seriale cu dublare cehă.

Dacă sunteți interesat de aceste informații și căutați termenul „Instalare Stream Cinema” pe Internet, veți găsi multe instrucțiuni despre cum să o faceți. Datorită selecției sale mari de filme, Stream Cinema este destul de ocupat, ceea ce poate afecta vizionarea filmelor. Dar încercați KODI Webshare - funcționează fără probleme.

Vestea cea mai proastă este că va trebui să plătiți suplimentar pentru Stream Cinema. Cu toate acestea, acesta nu este cazul pentru toate suplimentele și le puteți descărca gratuit.

FILME KODI

Vizionați filme pe KODI, sau mai degrabă prin KODI, puteți oricând dacă aveți această aplicație. Prin intermediul suplimentelor, puteți viziona multe filme, seriale sau puteți viziona și asculta muzică radio și televiziune online.

Puteți viziona filme direct pe site, sau puteți crea o bibliotecă KODI pentru a pune filmele și serialele pe care doriți să le vizionați.

KODI REPOSITORY RO

Depozitul KODI nu conține suplimente cehe. Fără suplimente, puteți viziona doar filme în limbi străine. Dacă doriți să accesați filme dublate, descărcați și instalați suplimente. Prin programele KODI RO, aveți acces la suplimente precum KODI iVysílání etc.

În depozit veți găsi suplimente cehe care vă vor conecta la codurile sursă după instalare. Dacă nu știți unde să căutați, vizitați forumul KODI, unde puteți găsi răspunsuri la multe întrebări despre depozite, suplimente și aplicația în sine.

KODI WINDOWS

Aplicația KODI este compatibilă cu sistemul de operare Windows. Va funcționa pe orice dispozitiv Windows. După descărcareprogramul trebuie instalat.

Dacă sunteți confuz cu privire la modul de pornire a KODI, începeți cu setările de limbă și comutați aplicația în slovacă sau cehă în setări - KODI.

KODI ANDROID

Puteți descărca programul și pe televizoare, tablete sau telefoane mobile cu Android. Faceți clic pe KODI ANDROID pentru a obține versiunea programului care va funcționa cu această operare sistem.

În acest caz, nu aveți nevoie de niciun alt dispozitiv pentru ca aplicația să funcționeze pentru dvs. Sistemul de operare Android poate fi găsit și pe televizoarele Phillips sau Sony.

KODI SPOTIFY

Puteți viziona filme pe KODI oricând aveți timp. Dar cum rămâne cu muzica? Cu KODI, puteți accesa și muzica preferată, pe care o puteți asculta, de exemplu, în timp ce conduceți o mașină.

Dacă doriți să ascultați muzică, descărcați suplimentul Spotify. Pentru a obține acest supliment, trebuie să găsiți depozitul (depozitul) în care se află acest addon.

PRET KODI TV

Aplicația KODI în sine este gratuită. Dar va trebui să plătiți pentru unele suplimente.

Dacă nu dețineți un televizor care acceptă această aplicație¨, va trebui să investiți și într-o cutie TV KODI. Cu toate acestea, vă va costa mult mai puțin decât cumpărarea unui televizor nou. În acest fel, prețul KODI vă va costa de la 150 la 1.050 RON.

KODI DOWNLOAD / KODI DOWNLOAD

Faceți clic pe descărcare KODI XBMC pentru a obține o aplicație pentru vizionarea de filme, seriale și ascultarea muzicii. Este cel mai potrivit dacă îl descărcați pe televizor, dar nu este singura condiție.

Aplicația KODI este un centru multimedia pe care îl poți descărca pe toate televizoarele SMART sau pe orice dispozitiv (laptop, computer, tabletă, smartphone, ...) cu sistemul de operare Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, ... În funcție de tipul de dispozitiv și tipul de sistem de operare, descărcați versiunea corespunzătoare.

Cum să CONFIGURAȚI KODI TV

Dacă nu știți cum să configurați KODI, puteți găsi o mulțime de instrucțiuni despre cum să instalați KODI pe internet.

Puteți descărca KODI direct pe Android Smart TV. După instalarea programului, veți vedea un meniu cu fișiere - setări KODI, pe care le puteți seta în funcție de dvs. Asigurați-vă că ați configurat foldere în bibliotecă pentru un control mai ușor al programului. Acest lucru vă va oferi o imagine de ansamblu mai bună în aplicație.

SUPLIMENTARE KODI

Netflixbmc este un supliment pe care trebuie să îl aveți instalat în programul KODI dacă doriți să vizionați Netfix. Și așa funcționează cu toate suplimentele TV pe care doriți să le vizionați. Puteți obține pluginuri (pluning) din depozitele pe care le puteți găsi pe Internet. Deschideți-le și descărcați suplimentele care vă interesează.

Deoarece KODI permite vizionarea filmelor gratuit, legalitatea programului este discutabilă. Prin urmare, se poate întâmpla ca suplimentele să nu mai funcționeze și să trebuiască să le căutați, să le descărcați și să le instalați din nou. Va trebui să plătiți suplimentar pentru unele. Pretul depinde de tipul de supliment si de timpul in care doriti sa il folositi (1 saptamana, luna, an).

Dacă doriți să vizionați filme cu dublare cehă, căutați „Suplimente cehe KODI” în motorul de căutare.

Bogdan Popescu

Absolvent al unei universități de IT, are 7 ani de experiență în redactarea de articole tehnologice. Abordarea sa specializată și abilitatea sa remarcabilă de a explica subiecte complexe oferă cititorilor o perspectivă clară și utilă asupra lumii tehnologiei digitale.

TopStyle Pro 5.0.0.103

Crearea de site-uri web folosind CSS și XHTML.

53

Trial

MagicScore Maestro 7.895

Editor special de partituri.

43

Demo

WhatsApp

Aplicație de chat pentru mobil

40

Freeware

Kaufland Card - Aplicație 3.15.0

Card mobil Kaufland - Evenimente, Reduceri și Flyere.

39

Freeware

Audacity 3.0

Editarea și înregistrarea fișierelor audio

39

Freeware

CDRoller 10.21.90

Citirea CD-urilor deteriorate.

38

Trial

HDClone Free Edition 6.0.5

Clonarea discului.

37

Freeware

EF Commander Lite 9.00

Manager de fișiere.

35

Shareware

Rising PC Doctor 6.0.5.79

Securitatea calculatorului.

35

Freeware

Recover My Files 5.2.1.1964

Recuperarea datelor șterse.

35

Shareware

alte programe »


Programe noi

LEGO - Marvel Super Heroes 1.0

Joc de acțiune pe computer

Demo

0 kB

Bad Piggies 1.1.0

Joc pentru PC similar cu Angry Birds

Demo

0 kB

Farm Mania 2 1.60

Simulator de agricultură pentru mobil

Freeware

0 kB

Plants vs. Zombies 1.3

Joc retro de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Age of Empires 4 Steam 1.0

Strategie populară pe PC

Ad-supported

0 kB

Rollercoaster Tycoon 2 2

Simulator de parc de distracții

Demo

0 kB

Cross DJ Free 3.0.1

Mixare muzicală și editare video

Freeware

0 kB

Tic-Tac-Toe pentru mobil 1670. dcaro

Joc de logica pentru telefon

Freeware

0 kB

HitFit Pro 2.2.0

Aplicație (iPhone) pentru monitorizarea sănătății

Freeware

0 kB

Farming Simulator 22 Steam 1.0

Simulator de agricultură pentru computer

Demo

0 kB

Volume Booster 5.0

Amplifică sunetul de pe telefon

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

RDR2: Companion 1.5.0

Joc mobil pe Android

Freeware

0 kB

Empire Earth 1 1.0

Joc de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Rayman 3: Hoodlum Havoc 3

Platformer - Joc de curse pentru computer

Demo

0 kB

Freeware

0 kB

X

Aplicație mobilă (Twitter)

Freeware

0 kB

Youda Farmer 1.0

Joc Farming pentru computer

Freeware

0 kB

BetterSleep: Sleep tracker 24.4

Melodii relaxante pentru mobil

Freeware

0 kB

Citymove 3.5.1

Parcare si transport

Freeware

0 kB

alte programe noi »

Noi actualizări

Yawcam 0.8.0

Funcționarea și funcționarea camerei web

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Subtitle Edit 4.0.3

Editare, traducere de subtitrări pentru filme

Freeware

0 kB

Seamonkey 2.53.18

Browser web

Freeware

0 kB

TESCO Clubcard - Aplicarea 3.4.1

Cardul meu TESCO Clubcard pentru mobil

Freeware

0 kB

Lidl Plus 14.25.1

Aplicație mobilă pentru cumpărături inteligente și mai ieftine

Freeware

0 kB

COOP Unitate 3.8.3

Reduceri, promoții și fluturași pentru mobil

Freeware

0 kB

Spotify

Ascultă muzică online

Ad-supported

0 kB

ZwCAD Professional 2008i

Program CAD compatibil cu fișierele AutoCAD

Trial

60 MB

GeoGebra 6.0.560.0

Un program educațional și de predare pentru matematică și geometrie

Freeware

48,6 MB

Pedometru mobil 1.1.2

Aplicație de numărare a pașilor și monitorizare a caloriilor

Freeware

0 kB

Wattpad

O rețea socială pentru cititorii și scriitorii de povești

Freeware

0 kB

foodora RO 23.11.0

Comanda și livrarea alimentelor (aplicație)

Freeware

0 kB

Conturile 2.0

Completarea electronică a mandatelor poștale

Freeware

0 kB

Nokia Suite 3.8

Sincronizare PC și telefon mobil

Freeware

0 kB

Google maps

Aplicația Google Maps pentru Android

Ad-supported

0 kB

3DMark 6

Test de performanță PC - jocuri care necesită grafic

Freeware

584,8 MB

Detwinner 2.03.001

Căutați fișiere duplicate sau similare

Freeware

0 kB

FaceApp 4.5.0.9

Editați / îmbunătățiți fotografiile selfie

Ad-supported

0 kB

Google Chrome 107.0.5304.63

Browser de internet rapid

Freeware

84,6 MB

mai multe actualizări »

logo

11805 descărcări gratuite

Ultima actualizare anterioară 2 zile

Košík

Publicitate | Contacte |