Cum să înregistrez apelurile? Instrucțiuni

19.2.2023 7:04  | 
Bogdan Popescu

Categorii: Alte

Sunt sigur că te-ai gândit de mai multe ori în timp ce erai la telefon că ai dori să înregistrezi apelul și să-l asculți mai târziu. Uneori nu ar strica să înregistrați o listă lungă de cumpărături, o explicație a unei probleme complexe sau un apel telefonic suspect. În acest articol, veți afla cum să înregistrați un apel și de ce uneori înregistrarea nu funcționează așa cum ar trebui.

Cum să înregistrați apelurile?

Când înregistrăm, trebuie să ne asigurăm întotdeauna că nu provocăm neplăceri nimănui și că înregistrarea apelurilor noastre este legală. În cazul înregistrării apelurilor se aplică legea, conform căreia înregistrările pot fi făcute doar cu acordul persoanei pe care doriți să o înregistrați. În caz contrar, încălcați dreptul la confidențialitate. Puteți afla mai multe despre când înregistrarea este legală aici.

Apelurile pot fi înregistrate în diferite moduri - fie prin diverse aplicații de înregistrare a apelurilor, fie, de exemplu, printr-un dispozitiv de înregistrare.

Dispozitivele de înregistrare sunt dispozitive concepute special pentru înregistrarea apelurilor. Datele înregistrate sunt stocate în ele pe un card SD și trimise prin rețea. Există mai multe tipuri de apeluri înregistrate din care puteți alege. Unele au și funcția de înregistrare a sunetului în cameră. Gama de dispozitive de înregistrare poate fi găsită și pe această pagină.

Pe piata veti gasi si mai multe programe de inregistrare a apelurilor, oferta include o gama variata de aplicatii, fie pentru sistemul de operare Android sau Apple.


Telekom, de exemplu, oferă și serviciul de înregistrare și arhivare a apelurilor. Acest lucru aduce diverse avantaje - înregistrarea are loc de partea Telekom, înregistrările sunt stocate pe serverele acestora și, de asemenea, ușor disponibile pe portalul web. Telekom oferă în primul rând acest serviciu entităților care trebuie să arhiveze traficul de voce.

Astăzi, însă, nu mai sună doar prin operatorii noștri, ci folosește și Messenger, Viber sau Whatsapp. Deci problema înregistrării se aplică și aici. Aceste aplicații în sine nu au funcția de înregistrare a apelurilor, așa că trebuie să folosim alte aplicații concepute în acest scop.

Dacă doriți să înregistrați apeluri, chiar dacă sunați online, încercați Call Recorder - Cube ACR - vă permite să înregistrați nu numai apelurile obișnuite, ci și apelurile din aplicațiile Messenger, Whatsapp și Viber. Puteți vedea descrierea acestuia și o puteți descărca aici

În ceea ce privește apelurile Skype, acestea pot fi înregistrate și folosind aplicația Call Recorder, dar există și o aplicație concepută special pentru Skype. Pamela Call Recorder este o aplicație profesională care vă permite să înregistrați nu numai apeluri audio, ci și apeluri video Skype. În plus, puteți să copiați contacte și să redirecționați e-mailul către acesta. Este disponibil pentru descărcare de pe această pagină.

Dacă înregistrarea apelurilor pe mobil nu este suficientă pentru tine și ești interesat să înregistrezi pe computer, aplicația Callhunter este potrivită pentru tine, care îți permite să înregistrezi apelurile telefonice și toate intrările audio. Înregistrarea este apoi salvată pe hard disk sau în jurnalul Microsoft Outlook în format MP3 sau WAV. Dacă doriți această aplicație, o puteți descărca aici

Înregistrare apel - iPhone

Apelurile pot fi înregistrate și pe telefoanele mobile cu sistemul de operare Apple numai prin aplicații speciale. Unele sunt taxate, de exemplu în Call Recorder - IntCall, înregistrarea este taxată cu 10 cenți pe minut. Această aplicație merită folosită dacă înregistrați apeluri doar ocazional.

TapeACall: Puteți utiliza inițial Call Recorder complet gratuit, dar după un anumit timp, înregistrarea nelimitată este taxată (279 CZK pe lună). Dacă înregistrați frecvent apeluri, această aplicație merită folosită.

Dar există și acelea care vă permit să înregistrați gratuit apeluri pe iPhone. Call Recorder for iPhone Calls este o aplicație care oferă posibilitatea de a obține credite, pentru care apoi puteți suna sau înregistra apeluri gratuit prin intermediul aplicației. Creditele pot fi câștigate prin vizionarea reclamelor. Dacă nu înregistrează foarte des, această aplicație merită folosită deoarece nu va trebui să plătiți nimic pentru înregistrare.

Înregistrare apel - Android

O problemă comună când înregistrați pe Android este că aplicațiile de înregistrare a apelurilor nu funcționează întotdeauna în mod fiabil, există adesea erori sub formă de calitate slabă a sunetului, doar un difuzor fiind înregistrat sau nimic nu este înregistrat. Motivul acestor probleme este că în 2015, ca parte a Android 6, dezvoltatorii Android au scos din funcțiune interfața aplicație-sistem care a permis înregistrarea apelurilor. Această activitate nu este legală decât dacă aveți acordul expres al vorbitorului. Dar dezvoltatorii de aplicații au găsit un bug în sistem care le-a permis să dezvolte aplicații de înregistrare, datorită cărora acum este posibil să înregistreze apeluri pe Android 6, 7 și Android 8. Cu toate acestea, aplicațiile sunt mai mult sau mai puțin temporare și nu sunt acceptate, așa că nu este de mirare că uneori lucrează mai slab decât ne-am dori noi.

Una dintre aplicațiile clasice și clare pentru Android se numește Call Recorder. Puteți alege apelurile pe care doriți să le înregistrați și apoi să le redați, să le salvați și să le ștergeți după cum este necesar. Pe lângă funcția de înregistrare, puteți utiliza ffuncția de înregistrare a vocii - dictafon. Puteți descărca aplicația de pe această pagină.

O altă aplicație cunoscută este aplicația Call Recorder, care are funcții foarte asemănătoare cu Call Recorder, dar avantajul ei este că poți încerca versiunea gratuită înainte de a cumpăra versiunea cu plată. Așa că mai întâi verificați dacă aplicația va funcționa pe dispozitivul dvs. Îl puteți vizualiza aici.

Aceste aplicații sunt doar pentru Android 4 până la 8, cu Android 9 și 10, dezvoltatorii au blocat înregistrarea apelurilor la nivel de sistem, astfel încât aplicațiile de înregistrare nu funcționează deloc pe acest sistem de operare. Pe unele telefoane mobile Xiaomi, Samsung sau Huawei, aplicațiile au funcționat în ciuda acestor limitări ale sistemului, dar altele au trebuit să facă fără încărcare.

Cu toate acestea, din cauza cererii mari de înregistrare a apelurilor, anul acesta a fost dezvoltată aplicația Google Phone Help, care include deja această funcție. Aplicația este pentru Android versiunea 9 și mai sus, aplicația trebuie să fie actualizată la cea mai recentă versiune pentru a fi încărcată. Cu toate acestea, nu funcționează în toate țările și regiunile, deoarece încărcarea este ilegală undeva.

Prima dată când înregistrați un apel în această aplicație, veți fi avertizat că sunteți responsabil pentru respectarea legilor locale privind înregistrarea apelurilor. Când începeți înregistrarea, cealaltă parte este informată automat că apelul este în curs de înregistrare, dacă opriți înregistrarea, apelantul va fi, de asemenea, informat despre sfârșitul înregistrării.

Toate înregistrările sunt stocate pe dispozitiv pentru a le păstra private, apelurile nu sunt salvate de pe dispozitiv. Veți găsi apoi înregistrarea în dosarul Istoric, o puteți reda din nou sau o puteți partaja prin aplicații acceptate, cum ar fi e-mailuri și mesaje.

Bogdan Popescu

Absolvent al unei universități de IT, are 7 ani de experiență în redactarea de articole tehnologice. Abordarea sa specializată și abilitatea sa remarcabilă de a explica subiecte complexe oferă cititorilor o perspectivă clară și utilă asupra lumii tehnologiei digitale.

TopStyle Pro 5.0.0.103

Crearea de site-uri web folosind CSS și XHTML.

53

Trial

MagicScore Maestro 7.895

Editor special de partituri.

43

Demo

WhatsApp

Aplicație de chat pentru mobil

40

Freeware

Kaufland Card - Aplicație 3.15.0

Card mobil Kaufland - Evenimente, Reduceri și Flyere.

39

Freeware

Audacity 3.0

Editarea și înregistrarea fișierelor audio

39

Freeware

CDRoller 10.21.90

Citirea CD-urilor deteriorate.

38

Trial

HDClone Free Edition 6.0.5

Clonarea discului.

37

Freeware

35

Freeware

Yaoqiang BPMN Editor 4.0.46

Editor grafic pentru diagrame de flux.

35

GPL

EF Commander Lite 9.00

Manager de fișiere.

35

Shareware

alte programe »


Programe noi

LEGO - Marvel Super Heroes 1.0

Joc de acțiune pe computer

Demo

0 kB

Bad Piggies 1.1.0

Joc pentru PC similar cu Angry Birds

Demo

0 kB

Farm Mania 2 1.60

Simulator de agricultură pentru mobil

Freeware

0 kB

Plants vs. Zombies 1.3

Joc retro de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Age of Empires 4 Steam 1.0

Strategie populară pe PC

Ad-supported

0 kB

Rollercoaster Tycoon 2 2

Simulator de parc de distracții

Demo

0 kB

Cross DJ Free 3.0.1

Mixare muzicală și editare video

Freeware

0 kB

Tic-Tac-Toe pentru mobil 1670. dcaro

Joc de logica pentru telefon

Freeware

0 kB

HitFit Pro 2.2.0

Aplicație (iPhone) pentru monitorizarea sănătății

Freeware

0 kB

Farming Simulator 22 Steam 1.0

Simulator de agricultură pentru computer

Demo

0 kB

Volume Booster 5.0

Amplifică sunetul de pe telefon

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

RDR2: Companion 1.5.0

Joc mobil pe Android

Freeware

0 kB

Empire Earth 1 1.0

Joc de strategie pentru PC

Demo

0 kB

Rayman 3: Hoodlum Havoc 3

Platformer - Joc de curse pentru computer

Demo

0 kB

Freeware

0 kB

X

Aplicație mobilă (Twitter)

Freeware

0 kB

Youda Farmer 1.0

Joc Farming pentru computer

Freeware

0 kB

BetterSleep: Sleep tracker 24.4

Melodii relaxante pentru mobil

Freeware

0 kB

Citymove 3.5.1

Parcare si transport

Freeware

0 kB

alte programe noi »

Noi actualizări

Yawcam 0.8.0

Funcționarea și funcționarea camerei web

Freeware

0 kB

Freeware

0 kB

Subtitle Edit 4.0.3

Editare, traducere de subtitrări pentru filme

Freeware

0 kB

Seamonkey 2.53.18

Browser web

Freeware

0 kB

TESCO Clubcard - Aplicarea 3.4.1

Cardul meu TESCO Clubcard pentru mobil

Freeware

0 kB

Lidl Plus 14.25.1

Aplicație mobilă pentru cumpărături inteligente și mai ieftine

Freeware

0 kB

COOP Unitate 3.8.3

Reduceri, promoții și fluturași pentru mobil

Freeware

0 kB

Spotify

Ascultă muzică online

Ad-supported

0 kB

ZwCAD Professional 2008i

Program CAD compatibil cu fișierele AutoCAD

Trial

60 MB

GeoGebra 6.0.560.0

Un program educațional și de predare pentru matematică și geometrie

Freeware

48,6 MB

Pedometru mobil 1.1.2

Aplicație de numărare a pașilor și monitorizare a caloriilor

Freeware

0 kB

Wattpad

O rețea socială pentru cititorii și scriitorii de povești

Freeware

0 kB

foodora RO 23.11.0

Comanda și livrarea alimentelor (aplicație)

Freeware

0 kB

Conturile 2.0

Completarea electronică a mandatelor poștale

Freeware

0 kB

Nokia Suite 3.8

Sincronizare PC și telefon mobil

Freeware

0 kB

Google maps

Aplicația Google Maps pentru Android

Ad-supported

0 kB

3DMark 6

Test de performanță PC - jocuri care necesită grafic

Freeware

584,8 MB

Detwinner 2.03.001

Căutați fișiere duplicate sau similare

Freeware

0 kB

FaceApp 4.5.0.9

Editați / îmbunătățiți fotografiile selfie

Ad-supported

0 kB

Google Chrome 107.0.5304.63

Browser de internet rapid

Freeware

84,6 MB

mai multe actualizări »

logo

11805 descărcări gratuite

Ultima actualizare anterioară 2 zile

Košík

Publicitate | Contacte |