7 cele mai bune aplicații de partajare a ecranului TV (gratuit)

22.6.2023 12:23  | 
Bogdan Popescu

Categorii: Alte

Oglindirea ecranului este o modalitate eficientă și rapidă de a transfera ecranul telefonului pe o imagine mai mare și mai largă, cum ar fi un computer sau un televizor.

Puteți transfera cu ușurință ecranul smartphone-ului dvs. pe un ecran extern, ceea ce este util dacă participați la o conferință sau un seminar în care trebuie să partajați informații sau date importante. De asemenea, îl vei folosi într-o situație în care vrei să partajezi filme sau imagini cu prietenii tăi. Există multe programe gratuite de oglindire a ecranului care au capabilități excelente de oglindire.

Am pregătit pentru dvs. cele mai bune 7 aplicații gratuite de oglindire a ecranului pentru iPhone și Android.

La ce să fiți atenți cu aplicațiile de oglindire a ecranului?

Când căutați, veți întâlni diferite aplicații, așa că este bine să știți să le distingeți și să o alegeți pe cea mai bună. Există 6 caracteristici principale care trebuie observate. Aceștia sunt următorii parametri.

 • 1. securitate- Alegeți o aplicație de partajare a ecranului care este sigură. Acest lucru este foarte esențial, deoarece o aplicație securizată vă permite să partajați date fără să vă faceți griji cu privire la securitatea acestora.
 • 2. performanță - Performanța aplicației este de asemenea esențială, care ar trebui să fie netedă și stabilă fără întârzieri. Nu vrei să riști să te blochezi dacă vrei să arăți ceva important sau să vizionezi un film.
 • 3. ușurință de utilizare - Aplicația ar trebui să aibă o interfață ușor de utilizat pentru a vă asigura că vă puteți conecta cu ușurință dispozitivul și puteți oglindi ecranul fără probleme de configurare .< /li>
 • 4. Suport audio - Asigurați-vă că aplicația de oglindire a ecranului acceptă și partajarea audio, astfel încât să puteți utiliza atât audio, cât și video în același timp.
 • 5. Compatibilitate - Unele aplicații nu sunt limitate la un anumit tip de dispozitiv sau sistem de operare, așa că asigurați-vă că alegeți o aplicație care acceptă toate dispozitivele și sistemele de operare .sisteme.
 • 6. funcții adăugate - unele aplicații oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi suport USB, înregistrare, telecomandă etc., care vă pot fi utile.
 • Cele mai bune aplicații de oglindire a ecranului

  1. AirDroid Cast

  AirDroid Cast este una dintre cele mai bune aplicații de oglindire a ecranului, deoarece este disponibilă pentru toate platformele majore - Windows, Mac, Android, iOS și TV. Vă permite să vă oglindiți ecranul oricând și oriunde, chiar și printr-un browser web fără instalare. Este o aplicație gratuită, puternică și foarte ușor de utilizat.


  Activează oglindirea ecranului atât prin dispozitivele mobile Android cât și iOS pe un ecran mai mare. În plus, oferă și o gamă largă de funcții care de obicei nu sunt standard în alte aplicații gratuite de oglindire a ecranului. Ce este de ex. timp nelimitat de oglindire, funcție AirPlay pentru utilizatorii iOS și Mac, capacitatea de a oglindi mai multe ecrane în același timp, control bun și multe altele.

  Deci îndeplinește toți parametrii pe care i-am menționat mai sus. Este ușor de utilizat, fără întârzieri, cu funcții adăugate, compatibil cu fiecare dispozitiv, acceptă audio, funcționează bine și este sigur.

  2. Chromecaster: proiectare și transmitere în flux

  Chromecaster este o aplicație personalizată de oglindire a ecranului care vă permite să transmiteți în flux fără fir fotografii, videoclipuri, muzică. Singurul său dezavantaj este că nu poate fi recomandat tuturor utilizatorilor, deoarece acceptă doar dispozitivul mobil iPhone. Cu toate acestea, este rapid și pornește procesele fără întârziere.

  Aplicația este potrivită într-o situație în care doriți să creați o prezentare pentru o întâlnire sau pur și simplu vizionați filmele și videoclipurile preferate pe un ecran mai mare. De asemenea, permite redarea muzicii cu o calitate bună a sunetului, îndeplinind astfel unul dintre parametrii menționați mai sus. Oglindește ecranul telefonului, inclusiv aplicațiile mobile. Aplicația este, de asemenea, puternică și transmite videoclipuri în rezoluție 4K, așa că poate fi numită puternică.

  3. LetsView

  LetsView este o aplicație gratuită de oglindire a ecranului care este compatibilă cu mai multe platforme în același timp. Poate fi folosit dacă dețineți atât un dispozitiv mobil Android, cât și un iPhone. Descărcați-l prin Google Play sau Apple Store.

  Vă permite să transferați fără probleme fișiere, imagini sau videoclipuri de pe telefonul mobil direct pe ecranul mare al televizorului. De asemenea, îl puteți folosi pentru PC-uri Windows, dacă este necesar, dar funcționează mai ales bine pentru nevoile de oglindire a ecranului Mac. Este una dintre cele mai bune aplicații gratuite care permit conexiunea wireless, este o aplicație complet compatibilă și puternică.

  4. ApowerMirror

  ApowerMirror este o aplicație wireless de oglindire a ecranului care poate fi folositătransferul iPhone pe Mac, Smart TV și alte dispozitive mobile la calitate înaltă împreună cu sunet. La început, se poate spune că întrunește parametrul de performanță, dar și suportul de sunet. Nu se limitează la iPhone, utilizatorii de Android îl pot descărca cu ușurință și, așa că poate fi numită o aplicație compatibilă. Pe lângă funcțiile de bază, oferă funcții suplimentare excelente, cum ar fi înregistrarea ecranului, realizarea de capturi de ecran sau adăugarea de note.

  Funcționează excelent pentru transmiterea în flux video pe un ecran TV mai mare, acceptând o varietate de mărci și modele de televizoare. Partajarea ecranului este simplă și ușor de utilizat. Este convenabil să îl utilizați pentru întâlniri de afaceri, probleme personale, prezentări, lucru de acasă etc. Îl puteți găsi pentru descărcare de pe Google Play sau Apple Store.

  5. AirPlay

  Airplay este o aplicație de oglindire a ecranului care este considerată cel mai bun instrument gratuit de partajare a ecranului pentru iPhone de la Apple. Acest instrument este excelent prin faptul că vă permite să vă partajați ecranul, fotografiile, videoclipurile și muzica folosind mobilul, tableta și multe altele.

  Pe lângă iOS, funcționează și pentru dispozitivele Android, deci este compatibil cu mai multe sisteme. Aplicația poate fi folosită și pentru a partaja ecranul de pe televizor. Vă permite să vă conectați fără fir și să transmiteți în flux ecranul unui smartphone, tabletă sau computer pe un afișaj mai mare. Acest instrument este un instrument excelent nu numai pentru demonstrații, screencast-uri și prezentări, ci și pentru jocuri și divertisment. Pentru Android, descărcați aici.

  6. AirServer

  AirServer este o aplicație gratuită compatibilă cu dispozitivele Android, iOS, Windows și Macbook. Prin simpla descărcare și apoi activare, vă puteți oglindi afișajul fără fir pe un ecran mai mare, cum ar fi un Mac sau PC, iPhone sau iPad. Potrivit pentru școli și afaceri cu conectivitate completă. Conexiunea este, de asemenea, foarte simplă și intuitivă. Descărcați aplicația prin Google Play sau Apple Store.

  7. Google Home

  Ultima aplicație din lista noastră este Google Home, pe care o puteți descărca pentru oglindirea ecranului atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS. Prin Apple Store sau Google Play. Google Home este un asistent virtual dezvoltat de Google. Este o aplicație gratuită care vă permite să vă proiectați smartphone-ul pe un ecran mai mare. Nu este folosit doar pentru transmisia video, ci și pentru muzică, filme sau pentru afișarea oricărui lucru de pe un smartphone.

  Bogdan Popescu

  Absolvent al unei universități de IT, are 7 ani de experiență în redactarea de articole tehnologice. Abordarea sa specializată și abilitatea sa remarcabilă de a explica subiecte complexe oferă cititorilor o perspectivă clară și utilă asupra lumii tehnologiei digitale.

  TopStyle Pro 5.0.0.103

  Crearea de site-uri web folosind CSS și XHTML.

  53

  Trial

  MagicScore Maestro 7.895

  Editor special de partituri.

  43

  Demo

  WhatsApp

  Aplicație de chat pentru mobil

  40

  Freeware

  Audacity 3.0

  Editarea și înregistrarea fișierelor audio

  39

  Freeware

  Kaufland Card - Aplicație 3.15.0

  Card mobil Kaufland - Evenimente, Reduceri și Flyere.

  39

  Freeware

  CDRoller 10.21.90

  Citirea CD-urilor deteriorate.

  38

  Trial

  HDClone Free Edition 6.0.5

  Clonarea discului.

  37

  Freeware

  Areca Backup 7.4.6

  Program de backup scris în Java.

  35

  GPL

  Recover My Files 5.2.1.1964

  Recuperarea datelor șterse.

  35

  Shareware

  EF Commander Lite 9.00

  Manager de fișiere.

  35

  Shareware

  alte programe »


  Programe noi

  LEGO - Marvel Super Heroes 1.0

  Joc de acțiune pe computer

  Demo

  0 kB

  Bad Piggies 1.1.0

  Joc pentru PC similar cu Angry Birds

  Demo

  0 kB

  Farm Mania 2 1.60

  Simulator de agricultură pentru mobil

  Freeware

  0 kB

  Plants vs. Zombies 1.3

  Joc retro de strategie pentru PC

  Demo

  0 kB

  Age of Empires 4 Steam 1.0

  Strategie populară pe PC

  Ad-supported

  0 kB

  Rollercoaster Tycoon 2 2

  Simulator de parc de distracții

  Demo

  0 kB

  Cross DJ Free 3.0.1

  Mixare muzicală și editare video

  Freeware

  0 kB

  Tic-Tac-Toe pentru mobil 1670. dcaro

  Joc de logica pentru telefon

  Freeware

  0 kB

  HitFit Pro 2.2.0

  Aplicație (iPhone) pentru monitorizarea sănătății

  Freeware

  0 kB

  Farming Simulator 22 Steam 1.0

  Simulator de agricultură pentru computer

  Demo

  0 kB

  Volume Booster 5.0

  Amplifică sunetul de pe telefon

  Freeware

  0 kB

  Freeware

  0 kB

  RDR2: Companion 1.5.0

  Joc mobil pe Android

  Freeware

  0 kB

  Empire Earth 1 1.0

  Joc de strategie pentru PC

  Demo

  0 kB

  Rayman 3: Hoodlum Havoc 3

  Platformer - Joc de curse pentru computer

  Demo

  0 kB

  Freeware

  0 kB

  X

  Aplicație mobilă (Twitter)

  Freeware

  0 kB

  Youda Farmer 1.0

  Joc Farming pentru computer

  Freeware

  0 kB

  BetterSleep: Sleep tracker 24.4

  Melodii relaxante pentru mobil

  Freeware

  0 kB

  Citymove 3.5.1

  Parcare si transport

  Freeware

  0 kB

  alte programe noi »

  Noi actualizări

  Yawcam 0.8.0

  Funcționarea și funcționarea camerei web

  Freeware

  0 kB

  Freeware

  0 kB

  Subtitle Edit 4.0.3

  Editare, traducere de subtitrări pentru filme

  Freeware

  0 kB

  Seamonkey 2.53.18

  Browser web

  Freeware

  0 kB

  TESCO Clubcard - Aplicarea 3.4.1

  Cardul meu TESCO Clubcard pentru mobil

  Freeware

  0 kB

  Lidl Plus 14.25.1

  Aplicație mobilă pentru cumpărături inteligente și mai ieftine

  Freeware

  0 kB

  COOP Unitate 3.8.3

  Reduceri, promoții și fluturași pentru mobil

  Freeware

  0 kB

  Spotify

  Ascultă muzică online

  Ad-supported

  0 kB

  ZwCAD Professional 2008i

  Program CAD compatibil cu fișierele AutoCAD

  Trial

  60 MB

  GeoGebra 6.0.560.0

  Un program educațional și de predare pentru matematică și geometrie

  Freeware

  48,6 MB

  Pedometru mobil 1.1.2

  Aplicație de numărare a pașilor și monitorizare a caloriilor

  Freeware

  0 kB

  Wattpad

  O rețea socială pentru cititorii și scriitorii de povești

  Freeware

  0 kB

  foodora RO 23.11.0

  Comanda și livrarea alimentelor (aplicație)

  Freeware

  0 kB

  Conturile 2.0

  Completarea electronică a mandatelor poștale

  Freeware

  0 kB

  Nokia Suite 3.8

  Sincronizare PC și telefon mobil

  Freeware

  0 kB

  Google maps

  Aplicația Google Maps pentru Android

  Ad-supported

  0 kB

  3DMark 6

  Test de performanță PC - jocuri care necesită grafic

  Freeware

  584,8 MB

  Detwinner 2.03.001

  Căutați fișiere duplicate sau similare

  Freeware

  0 kB

  FaceApp 4.5.0.9

  Editați / îmbunătățiți fotografiile selfie

  Ad-supported

  0 kB

  Google Chrome 107.0.5304.63

  Browser de internet rapid

  Freeware

  84,6 MB

  mai multe actualizări »

  logo

  11805 descărcări gratuite

  Ultima actualizare anterioară 2 zile

  Košík

  Publicitate | Contacte |