FortnitePopular shooter de acțiune online

Rating

(4.3 - 64 x)

Cum să evaluezi

Stelele arată recenzii ale altor utilizatori. Pentru a evalua singur programul, faceți clic pe steluța corespunzătoare. Cu cât sunt mai multe stele marcate în portocaliu, cu atât este mai mare ratingul. Dacă stelele nu sunt marcate atunci când treceți pe deasupra, înseamnă că ați votat deja.

Parametrii programului Fortnite

Licență:

Freeware

Licență:

Freeware

Numărul versiunii:

Instalare:

Da

Limbi acceptate:

Altfel decât în limba română

Size:

0 kB

Updated:

Autor:

Epic Games

Web al programului:

www.epicgames.comNecunoscut

Numărul de descărcări:

5889x   (săptămâna aceasta: 0x)

Sisteme de operare:

Windows XP / Windows Vista/ Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Mac / iOS / Android

Descriere Imagini (1) Discuție (0) Versiuni următoare (1)

Fortnite este un nou venit în lumea jocurilor online, dar are deja milioane de fani care îl iubesc absolut. Sute de jucători și nu poate fi decât un singur câștigător! Joacă jocul și devii un câștigător. Deveniți cel mai bun luptător și câștigați dominația mondială. Jucați jocul care a câștigat deja milioane de jucători. Impuscaturi, zombi, constructii, ..., acest joc cu siguranta nu duce lipsa de nimic. Fortnite este jocul perfect pentru toată lumea, cu acțiune, ferocitate, construirea de adăposturi, strângerea de resurse și lupta cu zombi.

Joc Fortnite online

Poate că ești unul dintre acei oameni care măcar joacă gratuit niște jocuri IO din când în când. Dacă nu ați „dacat” încă pe unul dintre cele mai populare jocuri IO, nu ezitați să jucați Fortnite. Singurul joc mai popular este Minecraft, care are și peste 100 de milioane de jucători. Puteți descărca versiunea completă a jocului de lupte Fortnite absolut gratuit. Te așteaptă distracție pe insulă cu alți 99 de jucători și o luptă cu zombi. Acest joc are mai multe versiuni și depinde de tine pe care alegi să joci și cum îl joci. Recomandări/Instrucțiuni despre cum să procedezi în joc: Încearcă să rămâi pe hartă (harta Fortnite) dacă teritoriul tău intră într-un mediu întunecat, va trebui să te confrunți cu mai multe capcane și supraviețuirea ta te va costa mult mai multă putere și efort. Este foarte posibil ca acest joc să vă amintească puțin de popularul joc Minecraft. Joacă Fortnite online - jocul începe pe o insulă cu un total de 100 de jucători. Practic este multiplayer Fortnite, așa că îl jucați în timp real cu mai mulți jucători. Puteți juca singur, în perechi sau în patru. O furtună periculoasă care taie lumea este doar unul dintre pericolele iminente care te așteaptă. Amintiți-vă că poate rămâne un singur câștigător (sau o echipă). Așa că încercați, construiți capcane, îmbunătățiți armele și luptați. Oricine poate juca cu adevărat Fortnite gratuit.

Fortnite Battle Royale

Fortnite are trei moduri de joc. Puteți alege pe care să jucați. Sunt similare (grafică, elemente, gameplay, ...), dar fiecare dintre ele este despre ceva diferit, așa că vă recomandăm să le încercați pe toate 3.

Fortnite: Salvați lumea

Prima versiune a jocului în care jucătorii joacă unul împotriva celuilalt. Ești un supraviețuitor la comanda bazei, trebuie să strângi resurse (piatră, lemn, ...), să lupți și să protejezi alți oameni și să colectezi date despre furtuna care îți distruge treptat lumea și taie hărțile Fortnite.

Fortnite Battle Royal

Joci împotriva a o sută de jucători care sar din autobuz. Trebuie să ai grijă de armele tale, resursele, colegii de echipă (puteți crea perechi, triouri, ... grupuri de până la 50 de membri) și să rezistați atacurilor altor jucători. Ultimul care a supraviețuit este câștigătorul. O parte a acestui joc este disponibilă gratuit. Acesta este un mod Fortnite. Dacă doriți să jucați versiunea completă a jocului, va trebui să plătiți ceva în plus. Fortnite Creative - puteți alege dintre două insule și puteți juca pe una dintre ele. Puteți găsi toate lucrurile de care aveți nevoie pentru joc pe telefonul dvs.

Jocuri epice

aici. Joacă jocul, conectează-te cu alți jucători și, dacă vrei să știi ce faci tu sau grupul tău, poți verifica statisticile Fortnite Battle Royale și află exact cum te descurci în acest moment. Nu uitați să vizitați magazinul Fortnite (cz), de unde puteți obține o serie de lucruri utile. Fortnite funcționează pe diferite platforme. Îl poți juca pe PC, Playstation, mobil sau Xbox. Dacă nu sunteți sigur dacă descărcați versiunea potrivită pentru dispozitivul dvs., nu vă faceți griji. Instalatorul Fortnite este o aplicație de lansare (lansatorul Forni) care va permite lansarea jocului și, în același timp, va verifica dacă dispozitivul dvs. poate lansa jocul. Îl descarci chiar înainte de jocul în sine. Fără el, jocul Fortnite nu va funcționa. Prețul acestui joc depinde și de platformă. Prețul Fortnite PS4 variază între 10 și 40 EUR. Iar dacă îți lipsește un Playstation, îl poți cumpăra acum PlayStation 4 ediția Fortnite - vei primi și acest joc cu consola de jocuri. PS4 nu este singurul dispozitiv pe care poți juca jocul, de asemenea, îl poți juca: >> Fortnitu pe PC >> Fortnite mobil >> Fortnite Xbox One (din păcate Fortnite nu este disponibil pentru Xbox 360) >> Fortnite PS4 Jocul va rula perfect și pe computerele Windows și Mac. Astfel, puteți căuta și descărca cu ușurință versiunile Fortnite Windows și Fortnite Mac OS.

Fortnite IO - Jocuri IO

Este posibil să fi întâlnit deja terminarea IO în alte jocuri. De unde provine această abreviere, ce înseamnă exact, nu se știe, cu toate acestea, se cunosc deja multe despre jocurile IO. Acestea sunt jocuri casual gratuite care au o grafică minimă, includ o componentă multiplayer, de exemplu. că sunt destinate pentru multiplayer. Deși în prezent majoritatea acestor jocuri au o grafică mai bună și doar unele dintre ele sunt gratuite, ele pot avea totuși un final IO. Fortnite este unul dintre aceste jocuri. Dacă doriți să jucați jocul complet, va trebui să îl cumpărați. În cazul în care vă place să vă bucurați de timpul liber cu un joc rapid din când în când, puteți juca Fortnite online oricând doriți.

Tracker Fortnite

Să ne concentrăm pe versiunea jocului pe care o puteți descărca și juca gratuit. Fortnite Battle Royale este un joc online jucat de 100 de jucători. Pentru a vedea cum te compari cu alți jucători, folosește trackerul Fortnite. Poți să-ți compari statisticile cu alți jucători, să compari numărul de inamici uciși, meciurile tale cu alții... Vei vedea istoricul meciurilor tale, upgrade-urile tale, punctele pe care le-ai încărcat etc. Fortnite nu este doar un joc de supraviețuire. Fiecare sezon (au fost 10 până acum) are un complot, astfel încât acest complot să se dezvolte într-o poveste, așa-numitele evenimente Fortnite LIVE sunt încorporate în joc. Acestea sunt evenimente live care apar în joc (la mijlocul sau la sfârșitul jocului) și se pot răspândi în sezonul următor. În primul sezon, a fost un meteor care a lovit insula și a schimbat-o. A apărut și în sezonul 3 și 4. În sezonul numărul 4, un vizitator a ieșit dintr-un meteor și a lansat o rachetă care a schimbat insula, ... Intriga se împletește cu jocul, în fiecare sezon vei găsi ceva din sezoanele precedente și, în același timp, un va avea loc un eveniment care va afecta sezoanele următoare.

Magazin de articole Fortnite

În joc, vei găsi și un magazin de unde poți cumpăra diverse articole pe care cu siguranță le vei folosi în joc - unelte, planoare, diverse unelte pentru minerit, dar și arme Fortnite (sau arme Fortnite), ... așa că nu nu uitați să vizitați Fortinte în timpul magazinului de jocuri (magazinul Fortnite). Apropo de magazin, cu siguranță merită menționat și marfa magazinului Fortnite, unde puteți obține tricouri, hanorace, lenjerie de pat, personaje, brelocuri cu tematica acestui joc. Ceea ce cu siguranță îi va mulțumi pe fanii ferocei Fortnite.

Aspecte Fortnite

În joc poți alege un personaj (aspect) cu care să te joci. Puteți descărca apoi un caracter gratuit = skin care vă va diferenția de restul. Puteți descărca skin-uri Fortnite în orice moment în timpul jocului. La începutul jocului, primești doar un târnăcop. Va fi util pentru distrugerea inamicilor, a cladirilor, a aduna resurse si a construi adaposturi. Pentru a vă crește șansele de supraviețuire, este o idee bună să îmbunătățiți și apărarea personajului.

Evenimente Fortnite

Ori de câte ori un jucător (sau grup) câștigă un joc, lumea se termină și începe următorul joc (sezonul următor). Evenimentul Fortnite a început recent. sezonul 10 timp. Dacă nu ești în ea, poți aștepta sezonul următor. În timp ce așteptați deschiderea lumii următoare, puteți vizualiza statisticile Fortnite Battle Royal (statisticile jucătorilor), puteți afla și mai multe despre joc în forumul Fortnite.

Note ale corecțiilor Fortnite

Dacă vrei să știi ce este nou în joc, ce îmbunătățiri/știri a adus ultima actualizare, trebuie doar să urmărești notele de patch Fortnite. Aici veți găsi toate știrile referitoare la arme îmbunătățite, cache mai bune, ... dacă sunteți un jucător activ, asigurați-vă că consultați aceste note.

Permis Fortnite Battle

Versiunea jocului care include un pachet îmbunătățit vă va permite să distrugeți inamicii mai bine și mai repede și să obțineți mai multe recompense (cufere). Fortnite Battle Pass este o versiune plătită care include diverse bonusuri de joc care îți vor fi disponibile treptat în timpul jocului. Această versiune a jocului apare cu fiecare sezon nou și oferă întotdeauna articole noi. Puteți achiziționa acest pachet direct în joc cu V-Bucks.

Mobil Fortnite

Dacă ești interesat de jocul Fortnite și vrei să-l faci undeva în sezonul curent, ar trebui să-i acorzi atenție. De asemenea, poți să descarci Fortnite pe mobil și să te joci oricând ai timp. Dacă căutați termenul Fortnite mobil, nu uitați că trebuie să descărcați și Fortnite Installer, adică programul pentru a rula jocul, fără de care nu veți putea juca jocul pe telefonul mobil. Dacă căutați să descărcați Fortnite Huawei sau un alt tip de telefon în browserul dvs., nu trebuie să vă faceți griji. Jocul funcționează pe Huawei, Samsung, ... Sistemul de operare pe care îl aveți pe mobil este important. Atât Fortnite iOS, cât și Fortnite Android vă permit să jucați pentru a supraviețui oriunde v-ați afla. Tot ce aveți nevoie este acces la internet și un telefon mobil.

Fortnite Redeem

Puteți ajunge la joc sau la diverse lucruri pe care le veți folosi în joc destul de ușor. Doar aplicați codul pe care l-ați primit. Conectați-vă la contul dvs. Epic Games și atingeți Codul Reddem. Introdu codul și lucrul, pornitpentru care se aplică codul va apărea în dulapul Fortnite. Codurile Fortnite Reddem pot fi găsite pe diferite promoții Epic Games sau reclame ale companiilor partenere. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în acțiuni și puteți obține un cod Reddem puternic. Dar ai grijă, trebuie să introduci corect codul. În caz contrar, nu veți primi niciun articol. Activați codul primit cât mai curând posibil - poate fi folosit o singură dată. Dacă altcineva l-a găsit și a activat codul, a primit instrumentul și nu a mai rămas nimic pentru tine.

Komentoj: 0

Nomo *

E-mail

Titolo *

Text *

Skribu kodon el bildo *

kod

{comment_error}

Montrita 1 - 20

Montrita Per

ajax wait

Montrita 1 - 20

Montrita Per

Nu au fost găsite alte versiuni ale programului Fortnite.Počet nalezených mai în vârstă verzí: 1

Fortnite

Windows XP / Windows Vista/ Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Mac / iOS / Android

0 kB 25.2.2020 Descarca


Sergiu Pop

Editor pasionat concentrat pe software și aplicații mobile. Peste 5 ani de experiență în domeniu. Scrierea de recenzii, ghiduri și știri. Creator de texte clare și informative care ajută cititorii să înțeleagă și să folosească mai bine tehnologia modernă.

🛡 Securitate VerificatăCel mai nou din categorie

Pokémon GO 0.315.1

Joc mobil (Android, iPhone)

Freeware

0 kB

Gang Beasts 0.0.3

Joc pentru PC

Freeware

0 kB

Warcraft 2: Tides of Darkness 1.0

Joc de acțiune pe computer

Freeware

0 kB

LEGO - Marvel Super Heroes 1.0

Joc de acțiune pe computer

Demo

0 kB

RDR2: Companion 1.5.0

Joc mobil pe Android

Freeware

0 kB

Bomberman 1.0

Joc retro pentru PC

Freeware

0 kB

League of Legends 30.0.1.45662

Cea mai bună strategie de acțiune pentru multiplayer

Freeware

0 kB

Resident Evil 2 Demo

Observați jocul de groază de acțiune Resident Evil

Demo

0 kB

Rules of Survival 1.0

Jocul de supraviețuire pe computer

Shareware

0 kB

Mafia 3 Steam

Cel mai bun joc de mafie pe PC

Demo

0 kB

alte programe noi »

Noi actualizări

War Rock 21.01.2016

împușcător tactic online.

Freeware

1,4 GB

Counter-Strike 2D 0.1.2.7 beta

Counter-Strike 2D.

Freeware

6,2 MB

Soldat 1.5

Acțiune populară 2D.

Demo

14 MB

Hradeckej Mortal 2.0.2

Joc de luptă de acțiune Mortal.

Freeware

26,5 MB

Counter-Strike Pack 1.03

Counter-Strike cum nu-l știi.

Freeware

141,6 MB

Halloween 2007

Un shooter 3D inspirat de Halloween.

Shareware

71 MB

Ponorka 1.1

Joc subacvatic.

Freeware

7 MB

mai multe actualizări »FIFA Soccer 2005

Din nou o nouă versiune a fotbalului popular.

4

Demo

Tom Clancys SC: Chaos Theory

Irezistibil joc de acțiune demo.

3

Demo

Super Space Rogues

Joc cu vagabonzi.

3

Freeware

War Rock 21.01.2016

împușcător tactic online.

3

Freeware

Conflict: Vietnam

Razboiul din Vietnam.

3

Demo

Red Tank

Salveaza lumea.

3

Freeware

Aphelion

Bătălia spațială.

3

Freeware

JetsnGuns

Shooter spațial.

3

Demo

Doomed

Un remake al clasicului DooMa.

3

Freeware

Cold War: Behind the Iron Curtain

Acțiune de spionaj cehă.

3

Demo

alte programe »Coolhousing
logo

11859 descărcări gratuite

Ultima actualizare anterioară 3 zile

Košík

Publicitate | Contacte |